0

Ostoskorisi on tyhjä

Fair Trade Certified™

Fair Trade USAon voittoa tavoittelematon organisaatio, joka määrittelee standardeja ja sertifioi tuotteita, joilla edistetään viljelijöille ja heidän työntekijöilleen kestävää elämäntapaa sekä suojellaan ympäristöä. Organisaation missiona on mahdollistaa kestävä kehitys ja vahvistaa yhteisöjä tuomalla esiin tasa-arvoisemman, maailmanlaajuisen kaupan hyötyjä viljelijöille, työntekijöille, kuluttajille ja ympäristölle. 

Fair Trade -malli ajaa paikallisen ekosysteemin suojelemista, huolehtii, että viljelijöiden työolot ovat turvalliset ja että viljelijät saavat sadonkorjuusta reilun korvauksen. Riippumattomien auditoijien (FLO-CERT ja SCS Global Services) tekemät tarkastukset takaavat, että seuraavat kriteerit täyttyvät:

  • Sosioekonominen kehittäminen
  • Kestävä johtaminen viljelmillä
  • Ympäristöstä huolehtiminen
  • Demokraattinen päätöksenteko

Fair Trade -malli pyrkii kannustamaan viljelijöitä ja työntekijöitä pitämään huolta perheistä, paikallisesta taloudesta, ympäristöstä ja koko yhteisöstä nyt ja tulevaisuudessa maailmanlaajuisesti.

Fair Trade USAlla on yhteistyökumppaneina yli 800 brändiä sekä näiden lisäksi 1.3 miljoonaa viljelijää ja työntekijää yli 70 maassa. Fair trade -sertifioidut tuotteet käsittävät useita eri tuoteryhmiä kuten kahvia, teetä, kaakaota, sokeria, mausteita, hunajaa, viljoja, viinejä, kukkia, vaatteita sekä vartalonhoitotuotteita.  

Lisätietoja saatavilla Fair Trade Certified™ 

Tilaa uutiskirje