Meidän tarina

Hei ja tervetuloa meidän Weekendbeen perustajien puolesta sivustolle! 
Weekendbeen ovat perustaneet Aissa ja Jukka, ulkoilua rakastava pariskunta Suomesta, tarkemmin Helsingistä. Olemme ihan tavallisia, maapallon tilanteesta huolestuneita ihmisiä, jotka yrittävät tehdä parhaansa vastuullisempien vaihtoehtojen eteen. Perustimme tämän kaupan, jotta voisimme tarjota kaikille luontoa rakastaville liikkujille ekologisempia, eettisempiä ja kestävämpiä vaihtoehtoja.

Kaikki lähti siitä, kun yritimme löytää omiin tarpeisiimme vastuullisempia vaihtoehtoja kuten PFC-vapaita ulkoiluvaatteita tai kierrätetyistä kuiduista valmistettuja urheiluvaatteita. Se oli kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty ja päädyimme käyttämään valtavasti aikaa erilaisten materiaalien ja teknologioiden opiskeluun. Ymmärsimme, ettei kenelläkään ole aikaa tällaiseen selvittelyyn vaan parempien vaihtoehtojen ostaminen pitää tehdä helpoksi.
Onneksi hyviä vaihtoehtoja on olemassa, mutta näitä brändejä ja tuotteita on joskus melko haastava löytää, joten ei ole ihme, että ihmiset eivät tunne näitä tuotteita vielä kauhean hyvin. Me pyrimme jatkuvasti löytämään parempia, kestävämpiä tuotteita, tietenkin kilpailukykyisillä hinnoilla ja ulkonäöstä tinkimättä. Päämääränämme on myös luoda tarinoita ja kertoa upeista ihmisistä brändien ja tuotteiden takana.


Päätimme kaiken tämän taustatyön jälkeen perustaa yrityksen ja rakentaa mahdollisimman helppokäyttöisen verkkokaupan. Otamme mielellämme palautetta vastaan ja pyrimme olemaan erinomaisesti palveleva verkkokauppa. 
Tavoitteemme on tehdä vastuullisista urheiluvaatteista suosittuja valintoja kaikille ulkona liikkujille ja urheilijoille, jotka etsivät turvallisia, ekologisia ja eettisiä vaatteita.
Aissa & Jukka
Meidän tulee ostaa vähemmän ja parempaa. Siksi perustimme Weekendbeen.

Katso myynnissä olevat tuotteemme.

Mitä me teemme?

Työskentelemme vastuullisten urheilu- ja ulkoiluvaatebrändien kanssa ja tuomme tänne kauppaamme ekologisia ja eettisiä vaihtoehtoja. Kaikki brändit joiden kanssa työskentelemme täyttävät meidän vastuullisuuskriteerimme, joten kaikki kauppamme tuotteet ovat hyviä valintoja.