0

Ostoskorisi on tyhjä

Kierrätä urheiluvaatteesi helpommin Emmyn avulla

emmy x weekendbee

Suomen suurin käytettyjen merkkivaatteiden, -kenkien ja -asusteiden verkkokauppa Emmy ja Weekendbee yhteistyössä!

Olemme pohtineet paljon vaatteen elinkaarta, ja kuinka sitä voisi pidentää. Ensimmäinen askel on luonnollisesti ostaa laadukkaita ja kestäviä vaatteita, jotka ovat tarkoitukseensa sopivia. Toinen askel on huoltaa niitä oikein, jotta ne kestävät ja säilyttävät laatunsa pitkään. Joskus vaate tulee tiensä päähän, ja se kannattaa kierrättää mahdollisuuksien mukaan, mutta mitä jos hyvässä kunnossa oleva vaate jääkin vain kaappiin seisomaan? 

Halusimme ratkaista tämän ongelman, ja olemme iloisia ja ylpeitä pystyessämme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden kierrättää hyväkuntoiset ulkoilu- ja urheiluvaatteensa Emmyssa!

Weekendbeen asiakkaana saat lähettää myytävät tuotteesi Emmyyn ilman kuljetuskulua (norm. 6,90 €) koodilla EMMYBEE2022. Jos valitset ottavasi myyntituottosi Weekendbeen lahjakorttina, saat 10% lisäarvoa lahjakortillesi!

Emmy - aina jotain hyvää kaapissasi

Emmy on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille naisten, miesten ja lasten merkkivaatteille, -kengille, -asusteille ja -aurinkolaseille. Heidän valikoimassaan on noin 80.000 käsin tarkastettua laatutuotetta ja he lisäävät viikottain tuhansia upeita uutuuksia.

Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle.

Kuinka saan tuotteeni myyntiin Emmyyn?

Tämän yksinkertaisempaa ei käytettyjen tuotteiden myyminen voi olla! 

Sinun ei tarvitse kuin valita ja pakata myytävät tuotteet, täyttää lähete ja toimittaa paketti Emmylle. Koodilla EMMYBEE2022 saat kuljetuskulut ilmaiseksi.

1. Aloita lukemalla vaate- ja pakkausohje

2.Täytä lähete, se vie vain pari minuuttia!

3. Valitse sinulle sopivin toimitustapa ja laita pakettisi matkaan

4. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun pakettisi on saapunut Emmylle ja seuraavan kerran, kun tuotteitasi julkaistaan myyntiin.

5. Seuraa tuotteidesi myyntiä omalla sivullasi

Myyntituotto maksetaan myyntiä seuraavan kuukauden lopussa. Valitsemalla myyntituottosi Weekendbeen lahjakortille saat tuottoihin +10 % lisäedun!

Lue lisää yhteistyöstämme ja tutustu Emmyn mahtavaan valikoimaan!

Tilaa uutiskirje