0

Ostoskorisi on tyhjä

Weekendbee x Trendi Instagram liveshopping

Järjestämme keskiviikkona 29.9.2021 klo 19:00 Trendi-lehden kanssa yhteistyössä Instagram liveshoppingin.

Tule mukaan inspiroitumaan vastuullisista treenivaatteista, ihanan lämpöisistä syysvaatteista ja hyödynnä liven tarjous omaan tilaukseesi. 

Vaatteita ja pukeutumisvinkkejä esittelemässä ovat ihanan inspiroivat Eveliina Tistelgren @eevsku ja hänen siskonsa Emmi Tistelgren. Hyödynnä myös liven chatti, jossa olemme vastailemassa koko lähetyksen ajan kaikkiin viesteihinne. 

Tiedossa on innostava ja inspiroiva ilta ja paljon hyviä vinkkejä syksyn pukeutumiseen. 

Katso Live Shopping -tallenne jälkikäteen tästä

 

IG Live Shopping

Liven aikataulu ja sisältö

Live starttaa ke 29.9. klo 19:00 Weekendbeen (@weekendbee) ja Trendin (@trendimag) Instagram-tileillä. Ota tilit seurantaan Instagramissa ja saat ilmoituksen kun live alkaa. Livelähetys kestää n. 50 minuuttia, jonka jälkeen live on katsottavissa tallenteena

Liveshoppingin aikana käymme läpi treenivaatteita Girlfriend Collectivelta, Népralta ja Gymnationilta. Tämän lisäksi kurkkaamme myös lämpöisempiin vaatteisiin mm. Patagonialta, Myssyfarmilta ja Houdinilta. Eevsku ja hänen siskonsa kertovat myös omia käyttökokemuksiaan tuotteista. 

Käy kurkkaamassa ennakkoon livessä esiteltäviä vaatteita täältä.

Instagram liveshopping-etu

Tarjoamme liveviikolla myös 15% alennuksen ostoksiisi ja pääset hyödyntämään edun koodilla EEVSKU15. Koodi on voimassa 29.9.-3.10.2021.

Katso Live Shopping -tallenne jälkikäteen tästä

 

Tilaa uutiskirje