0

Ostoskorisi on tyhjä

Weekendbee Oy - yleiset arvontasäännöt

Nämä laatimamme säännöt koskevat arvontoja, joiden järjestäjä on Weekendbee Oy (2918023-6). Arvontaan tai kilpailuun osallistumalla osallistuja hyväksyy nämä säännöt.  

Jokaisen arvonnan yhteydessä ilmoitetaan osallistumisohjeet. Arvontoihin voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, joilla on henkilökohtainen sosiaalisen median profiili. Weekendbeen henkilökunta ei voi osallistua arvontoihin.

Arvonnan järjestäjä on aina Weekendbee Oy. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvonnoissa jaettavat palkinnot sekä arvonnan päättymispäivä ilmoitetaan kunkin kampanjan ensimmäisessä julkaisussa. Palkinnot arvotaan arvonnan päättymisen jälkeen, ohjeiden mukaan arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonnoissa käsitellään henkilötietoja vain kyseisen arvonnan yhteydessä. Voittajan nimi julkistetaan kyseisen sosiaalisen median kanavassa. Arvontaan osallistumalla osallistuja antaa Weekendbeelle oikeuden julkaista voittajan nimen sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä toiseen tuotteeseen. Voittajan tulee ottaa yhteyttä 7 vuorokauden kuluessa järjestäjään ja sopia palkinnon toimittamisesta. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista. Järjestäjä maksaa palkinnosta mahdollisesti aiheutuvan arpajaisveron arpajaisverolain mukaan.

Instagram-kuvan jakamista edellyttävissä kilpailuissa profiilin tulee olla julkinen, jotta arvonnan järjestäjä näkee jaetut kuvat.

Weekendbee ei vastaa tietoliikenneyhteyksistä tai teknisistä virheistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

Weekendbee Oy pidättää oikeudet sääntöjen muuttamiseen.


Kysy lisää sosiaalisen median kanavissa tai sähköpostitse.

Tilaa uutiskirje