0

Ostoskorisi on tyhjä

TestBeet

Weekendbeen ambassadorit esittäytyvät - Tutustu TestBee-tiimiimme!

TestBee-tiimiimme kuuluu kymmenen upeaa, inspiroivaa, luontoa rakastavaa ambassadoria. TestBeet haluavat inspiroida sinua aktiivisella elämäntyylillään ja pienillä paremmilla valinnoillaan. Lisäksi he jakavat omia suosikkejaan Weekendbeen valikoimasta, sekä kertovat käyttökokemuksiaan ja vinkkejään vastuullisempiin valintoihin. TestBeet johdattavat sinut jokapäiväisillä seikkailuillaan lukuisista ulkoilma-aktiviteeteista, luonnon rauhaan ja heidän intohimon kohteena oleviin suosikkiurheilulajeihinsa! Tutustu tiimiin alla ja ota heidät seurantaan somessa.

Hae tästä mukaan vuoden 2022 tiimiin! 

Anna Rantala

Anna Rantala

"Minun nimeni on Anna Rantala ja olen beach volley -ammattilainen Helsingistä. Rakastan ulkona liikkumista ja siksi beach volley onkin niin lähellä sydäntäni. Hiekka, aurinko ja hyvä energia ovat tämän lajin sydän. Toki aina ei päästä auringonpaisteeseen pelaamaan, mutta satoi tai paistoi, biitsitreenit vievät suurimman osan ajastani. Tykkään myös joogata, avantouida ja pyöräillä. Treenaan paljon, joten kestävät urheiluvaatteet ovat minulle todella tärkeitä."

Suosikkilajit beach volley, jooga, avantouinti ja pyöräily 

Annan vastuulliset suosikit ovat Népran Terra-trikoot ja Cella-t-paita sekä Girlfriend Collectiven topit

Seuraa Annaa Instagramissa

 

Elsa Östlund

Elsa Östlund

"Being outdoors in nature has always inspired me, especially through outdoor sports like skiing, climbing or cross-country skiing. However, my love for nature is not only through sports but also through science. The curiosity for nature led me into the field of biology and last year I moved from Sweden to Switzerland to study ecology and conservation biology. In the outdoor community, I believe that we need to make more sustainable choices and be more mindful of our consumption."

Suosikkilajit hiihto, kiipeily ja murtomaahiihto

Elsan vastuullinen suosikki on Patagonia Better Sweater -fleecetakki 

Seuraa Elsaa Instagramissa

 

Fiia Ketonen

Fiia Ketonen

"Olen 30-vuotias valo- ja videokuvaaja, alunperin Etelä-Pohjanmaalta, mutta sittemmin Tampereelle asettunut. Siinä välissä olen ehtinyt asustella myös Ruotsissa, Australiassa ja Aasiassa. Nykyään viihdyn loistavasti myös Suomessa ja olen ihastunut kotimaan retkeilyyn. Harrastan monipuolisesti kaikkea, mutta parasta on luonnossa liikkuminen ja ehdoton lajisuosikki on surffaus. Liikkuminen on itselle tapa rentoutua ja tyhjentää pää arjen murheista. Vastuulliset elämäntavat ovat myös lähellä sydäntä ja pyrin niistä jatkuvasti oppimaan lisää. Toivon inspiroivani myös muita pieniin, parempiin valintoihin."

Suosikkilajit surffaus ja luonnossa liikkuminen

Fiian vastuulliset suosikit ovat Patagonian P-6 Logo Organic Crew T-paita ja Fjord Flanellipaita, Houdinin Power Houdi ja VEJAn lenkkarit

Seuraa Fiiaa Instagramissa

Hanna Vartia

Hanna Vartia

"I'm an outdoor enthusiast, who three years ago decided to start living full-time in a van to be closer to my hobbies and nature. I'm originally from Helsinki, Finland, but during the past years I have lived more or less in my home on wheels in different European countries. As my hobbies include climbing, whitewater kayaking and kitesurfing, I love to spend time in the mountains and sea. It also seems like my hobbies just keep on multiplying because there's so many cool activities out there and I love to learn new! Sustainability is also close to my heart and I used to study biology. I'm glad to see more and more companies like Weekendbee popping up, and I'm really excited to be a TestBee!"

Suosikkilajit koskimelonta, kiipeily ja leijalautailu

Hannan vastuullinen suosikki on North Outdoorin Kaski-neule, jota hän kuvailee superlämpimäksi ja mukavaksi päällä

Seuraa Hannaa Instagramissa

Ida Sinisalo

Ida Sinisalo

"Olen beach volleyn pelaaja Helsingistä. Elän puolet vuodesta maailman rannoilla, puolet nauttien Suomen luonnon vihreydestä. Lajini vie minut eksoottisiin paikkoihin, joissa luonto on läsnä sen eri muodoissa. Saan energiaa pitkistä keskusteluista, kirjoista, meditaatiosta ja joogasta. Meren äärellä olen kotona. Kestävä kulutus on lähellä sydäntäni, ja on mahtavaa olla osa TestBee-tiimiä. Vähemmän on enemmän ja on upeaa nähdä enenevissä määrin Weekendbeen kaltaisia yrityksiä, jotka panostavat laatuun, luomuun ja kestävään kehitykseen."

Suosikkilajit beach volley ja jooga

Idan vastuulliset suosikit ovat Girlfriend Collectiven Bike Unitard ja Hydro Flaskin vesipullo, joka pitää hänen vetensä kylmänä vauhdikkaissa ulkoilma-aktiviteeteissa 

Seuraa Idaa Instagramissa

Samuli Hiltunen

Samuli Hiltunen

"Olen vajaa kolmekymppinen multisporttaaja, tai ehkä ennemminkin multi-ulkonaliikkuja. Vuorilla, meressä, poluilla ja hiekkateillä koen olevani onnellisimmillaan, eikä retkeilyauto ole varmasti valikoitunut pysyväksi asuinmuodoksi vähiten juuri sen takia - koti liikkuu tarpeen vaatiessa harrastusten mukana juuri sinne minne sydän vetää ja on lisäksi kevyen hiilijalanjäljen jättävä vaihtoehto. Tärkeitä arvoja minulle ovat ekologisuus ja kestävyys elämän valinnoissa, esim. lentomatkailu ja pikamuodin hankkiminen on vähentynyt viime vuosina minimiin. Haasteiden asettaminen itselle, ja ihmisten mukaan haastaminen saa minut motivoitumaan ja erilaisia projekteja on oltava suunniteltuna koko ajan. Seurasitko matkaani kohti Everesting-haastetta? Lue miten haaste onnistui!"

Suosikkilajit juoksu, triathlon ja hiihto

Samulin vastuulliset suosikit ovat Patagonian R1 Tech Face -huppari, Nano Puff -kevyttoppatakki ja Gore Tex Calcite-kuorihousut

Seuraa Samulia Instagramissa

Siiri Partanen

TestBee Siiri

"Olen monta koulua kahlannut ammattinäyttelijä ja -muusikko sekä loputtoman utelias seikkailija Rovaniemeltä. Sen lisäksi että teen tutkimusmatkoja taiteen maailmassa, karkaan luontoon aina kuin mahdollista. Rakkaimpia harrastuksiani ovat maastopyöräily, SUP-lautailu, jooga, tanssi ja ilma-akrobatia. Minua johdattavat alituinen opinnälkä, krooninen matkakuume, rakkaus luontoon ja halu pitää maapallomme kunnossa, kaikkia lajeja kunnioittaen." Kuva: Miquel Such

Suosikkilajit maastopyöräily, SUP, jooga, tanssi ja ilma-akrobatia

Siirin vastuullinen suosikki on Patagonian Nano Puff -kevyttoppatakki, josta hän pitää erityisesti helpon pakkautuvuuden sekä tuulen- ja vedenpitävyyden takia, ja takki kulkeekin mukana retkillä kaikkina vuodenaikoina

Seuraa Siiriä Instagramissa

Tiina Pakkanen

Tiina Pakkanen

"Täällä sellainen positiivinen seikkailija Turusta, joka innostuu herkästi kaikenlaisesta tekemisestä ja menemisestä ja arkeni jakamisella haluankin inspiroida ja samaistuttaa! Somestani kyllä huokuu aitous ja periksiantamattomuus, mikä luo usein hilpeyttä seuraajissani. Vuodenajat ovat minulle tärkeitä ja useamman vuoden POW, Protect Our Winters Finlandin, jäsenenä toivon talven jatkuvan vielä pitkään."

Suosikkilajit purjehtiminen ja seikkailu luonnossa

Tiinan vastuulliset suosikit löytyvät Patagonialta. Useamman vuoden hänellä käytössä olleet Patagonian vaatteet ovat yhä kuin uusia.

Seuraa Tiinaa Instagramissa

 

Tim De Maziere

Tim

"I'm Tim, a Belgian guy, who moved into a van in 2017 to pursue my passion for the outdoors and sports. I have been living off-grid ever since and I love it. Living in the van is great because it gives me freedom on so many levels and it brings me close to my passions. Sustainability in everything I do is important to me, which is why I am so excited to partner up with Weekendbee! I am so lucky to be able to live in the beautiful nature our planet has to offer and we should protect this for future generations. If you're curios about my van-, climbing-, kayaking-, kitesurfing-life, feel free to drop me a line on social media!"

Suosikkilajit kiipeily, melonta ja leijalautailu

Timin vastuullinen suosikki on Patagonian Fjord-flanellipaita, jota hän kertoo käyttävänsä päivittäin

Seuraa Timiä Instagramissa

Veera Malmivaara

Veera Malmivaara

"Lappilaiset synnyinjuuret vetävät sydämen metsään luonnon rauhaan. Luonto inspiroi pysähtymään hetkeen sekä pitää tämän energisen naisen liikkeellä. Olipa kyse polkujuoksusta, metsästyksestä tai hiihtovaelluksesta, olen aina valmiina luontoseikkailuihin."

Suosikkilajit polkujuoksu ja hiihtovaellus

Veeran vastuulliset suosikit ovat Girlfriend Collectiven Compressive-leggingsit ja Patagonian Synchilla Snap-T -fleece

Seuraa Veeraa Instagramissa

 

 

 

Haluaisitko mukaan TestBee-tiimiin?

Haluaisitko olla osa mahtavaa TestBee-tiimiämme, jakaa inspiraatiota omista vastuullisista valinnoistasi ja aktiivisesta elämäntyylistäsi sekä testata Weekendbeen tuotteita? Seuraa meitä Instagramissa, jossa ilmoitamme, kun seuraava haku TestBee-tiimiimme aukeaa.

Tilaa uutiskirje