0

Ostoskorisi on tyhjä

REKRY: Markkinointikoordinaattori

Vastuullisten urheiluvaatteiden verkkokauppa Weekendbee etsii täysipäiväistä markkinointikoordinaattoria (Community Manager), vastuualueena päivittäinen asiakaspalvelu ja -viestintä

Etsimme kasvavaan tiimiimme aktiivista ja oma-aloitteista jäsentä, joka vastuualueena on huolehtia Weekendbeen päivittäisestä asiakasviestinnästä. Asiakkaat ovat meidän toiminnan ytimessä ja meille on todella tärkeää palvella asiakkaitamme verkossa yhtä hyvin kuin perinteisessä kivijalkakaupassa palveltaisiin. Työ on siis vähän kuin urheiluvaatekaupan myyjä, mutta verkossa :)

Markkinointikoordinaattorin (Community Manager) työtehtäviin kuuluu:

  • Asiakkaiden kanssa viestiminen sähköpostitse, somessa, Weekendbeen-nettisivuilla
  • Asiakaspalvelun ja -viestinnän kehittäminen
  • Sisällöntuotanto nettisivuille ja someen, jonka tavoitteena on palvella asiakkaita koko ajan paremmin (kuvat, videot, blogitekstit)
  • Avustaminen digimarkkinoinnin tehtävissä, joihin koulutamme sinut kuten Facebook- ja Instagram-mainonta, sähköpostimarkkinointi ja Google Ads-mainonta, joihin liittyviä tehtäviä voidaan räätälöidä oman kiinnostuksen suhteen

Mikä on Weekendbee?

Weekendbee on vuonna 2018 perustettu suomalainen vastuullisiin urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa. Olemme nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jossa kaikki tiiminjäsenet pääsevät oppimaan ja haastamaan itseään. Tällä hetkellä kahden perustajajäsen tiimiä tukevat monet yhteistyökumppanit eri aloilta, mutta nyt olemme sellaisessa kasvuvaiheessa, että etsimme täysipäiväistä uutta jäsentä ydintiimiimme. Yrityksemme toimii täysin etänä paikkariippumattomasti eli meillä ei ole perinteistä toimistoa. Meistä voit lukea lisää esimerkiksi MTV:n ja Retki-lehden sivuilta.

Mitä tarjoamme:

Rennon ja joustavan, mutta tulosvastuullisen työpaikan. Rakennamme oman näköistä työpaikkaa ja yhteisöä, jossa asiat voidaan tehdä eri lailla kuin perinteisesti. Nopeasta kasvusta johtuen työtehtävät voivat kasvaa ja muuttua ajan saatossa ja toivomme, että haluat kasvaa niiden mukana. Työtehtävän aloituspalkka on 2 800€/kk.

Millaista tyyppiä etsimme:

  • Oma-aloitteisuus ja työhön tarttuminen on meille tärkein ominaisuus. Työ tehdään täysin etänä valitsemastasi paikasta, joten oman työn johtaminen ja luonteva etätyöskentely pitää sujua.
  • Sujuva englannin- ja suomenkielen taito on välttämätön, muista kielistä plussaa
  • Sosiaalisuus ja asiakkaista huolehtiminen on sinulle helppoa. Meillä asiakas on aina oikeassa.
  • Olet aktiivinen ja harrastat vapaa-ajallasi monipuolisesti ulkoilua ja liikuntaa. Olet kiinnostunut vastuullisuusasioista ja verkkokauppaliiketoiminnasta
  • Sinun ei tarvitse olla vielä ammattilainen, mutta haluat oppia ja kehittyä sekä kasvaa yrityksen mukana

Haemme täysipäiväistä työntekijää ja työ tehdään täysin etänä valitsemastasi työpisteestä käsin. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloituspäivämäärä on joustava, mutta viimeistään elokuun 2020 aikana. Toivomme hakijoiden lähettävän CV:n sekä videohakemuksen viimeistään 5.7 osoitteeseen aissa@weekendbee.com. Videohakemuksen ei tarvitse olla erikoinen, voit hyvin kuvata sen kännykkäkameralla :)

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi