0

Ostoskorisi on tyhjä

Patagonia vaatteiden ekologinen ja eettinen valmistus


 

Patagonia vaatemerkki panostaa eettisiin työskentelykäytäntöihin ja turvallisiin työolosuhteisiin läpi tuotantoketjun

Yritysvastuu on laaja-alainen bisnesaate, joka kannustaa yrityksiä ottamaan vastuuta siitä vaikutuksesta, joka niiden toiminnalla on asiakkaisiin, työntekijöihin, yhteisöihin ja ympäristöön. Yritysvastuuseen sitoutuneet yritykset suostuvat myös noudattamaan kansainvälisiä työskentely- ja ihmisoikeusstandardeja.

Näin Patagonia huolehtii siitä, että tuotteet on valmistettu turvallisessa, reilussa, laillisessa ja inhimillisessä työskentely-ympäristössä läpi koko tuotantoketjun.

Nopeat faktat ja tavoitteet:

  • Patagonian tavoite on olla täysin hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä
  • 72% tuotteista valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista
  • Patagonian Fair Trade ohjelman piirissä on työskennellyt vuoteen 2019 mennessä 66,000 työntekijää kymmenessä eri maassa
  • Patagonia maksaa "premium-palkkion" työntekijöilleen kaikista myydyistä Fair Trade Certified™ ommelluista tuotteistaan 

Yhteistyö tehtaiden kanssa

Patagonia tekee jatkuvaa auditointia ja rakentaa yhteyksiä toimittajiin ja tehtaisiin, jotka tuottavat laadukkaita materiaaleja samalla minimoiden ympäristö- ja sosiaaliset vaikutuksia.
Katso kaikkien 57:n tuottajan, tehtaan ja valmistajan sijannit ja tiedot Patagonian sivuilta>>

Fair Trade, reilua kauppaa vaatteita valmistavien ihmisten tueksi

Patagonia Fair trade

Patagonia käyttää useita asianmukaisia toimia ja sertifikaatteja varmistaakseen, että sen vaatetehtaissa vallitsevat reilut työskentelykäytännöt ja hyvät työskentelyolosuhteet. 

Jokainen Reilun kaupan sertifioima ostos ohjaa enemmän varoja tehtaiden työntekijöille lisäpalkkioihin, jotka voi kohdentaa rahaksi tai käytettäväksi sosiaalisiin investointeihin, ja joskus molempiin. 

Parantaakseen Patagonia tuotteita valmistavien ihmisten elämänlaatua, Patagonia panostaa vahvasti reiluun kauppaan. Kokoelmassa on tällä hetkellä 192 erilaista tuotetta, jotka ovat ompelun osalta Reilun kaupan sertifioimia. Lue lisää Patagonian Reilun Kaupan ohjelmasta >>

Ota selvää missä Patagonia-tuotteesi on valmistettu

Patagonian Footprint Chronicles® kautta voit nähdä kartalta kaikki tuotantolaitokset ja tehtaat sekä jäljittää tuotteiden ja prosessien sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia.

 

Tilaa uutiskirje