0

Ostoskorisi on tyhjä

Népra - Vastuullisesti tuotettuja urheiluvaatteita

Saatat tuntea suomalaisen tuotemerkin, Népran, sen mukavista joogalegginseistä, pehmeistä topeista ja korkealaatuisista urheiluvaatteista crossfitin harrastajille ja muille liikunnallisille ihmisille.

Népran eettinen tuotanto tekstiilialalla ja sen ylikin kunnioittaa ihmis- ja eläinoikeuksia läpi koko tuotantoketjun lähtien raakamateriaaleista aina tuotteiden kierrättämiseen asti niiden kuluttua loppuun.

Katso Népran kaikki vastuullisesti tuotetut leggingsit, topit ja t-paidat >>

Vastuullinen tuotanto tapahtuu Virossa

parhaat joogahousut
vastuulliset joogavaatteet
ekologiset joogavaatteet

Kamilla on Népran urheiluvaatteiden (trikoot, topit, t-paidat) valmistuskumppani Virossa. Yritys on perustettu Tallinnassa vuonna 1991. Yhteistyötä on tehty jo vuodesta 2015 alkaen.

Népra puhuu Euroopan sisällä tuottamisen puolesta sen erinomaisten etujen vuoksi. Kuitenkin, taloudellista tuottoa ei voi tulla kenenkään yksityiselämän hinnalla.

Népra on pieni tuotemerkki, jonka takana on kahden naisen tiimi ilman suuria varallisuuksia. Heille pienet tuotantomäärät ja lyhyet etäisyydet eivät ole valinta vain käytännöllisistä syistä, mutta nämä periaatteet ovat linjassa myös heidän ekologisten periaatteidensa kanssa. Tämän lisäksi jo heti ensimmäisestä päivästä alkaen he ovat halunneet luoda aitoja kumppanuuksia heidän tuotannossaan. Näistä syistä johtuen valmistus Virossa oli luonnollinen valinta Népralle heti alusta alkaen.

Lue täältä lisää millaista Kamillan päivittäinen toiminta Virossa on

Népran Lazy Wear vaatteet suomalaiselta Pure Wastelta

Népran vapaa-ajan "lazy wear" vaatteetvalmistetaan suomalaisen Pure Waste -yrityksen toimesta, jonka t-paitoja ja collegepaitojamyydään myös Weekendbeessä. Pure Waste tuottaa vastuullisesti sen omissa tuotantolaitoksissa Intiassa. Yritys syntyi vuonna 2014 kestävien periaatteiden arvoista.

Pure Waste -tehdas sijaitsee Tamil Nadussa, Intiassa, jossa tarjotaan reilut, turvalliset ja lailliset työskentelyolosuhteet. He käyttävät 90-prosenttisesti uudistuvaa energiaa ja 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleja, mutta eivät sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Pure Wasten loistava innovaatio on hyödyntää leikkausylijäämää heidän raakamateriaalinaan, sillä tekstiilijäte tuotteiden leikkaamisen jälkeen on 10 – 25 %.

Lue lisää terveisiä Pure Wasten Intian tehtaalta

Myrkyttömiä urheiluvaatemateriaaleja Italiasta

Carvico / Jersey Lomellina on tekstiilivalmistaja, jolta Népra saa sen urheiluvaatteiden materiaalin. Yritys sijaitsee Pohjois-Italiassa.

Kaikki Népran urheiluvaatetekstiilit ovat saaneet Öko-Tex®-standardi 100 -sertifioinnin, jonka mukaan mitään haitallisia kemikaaleja ei käytetä materiaalien tuotantoprosesseissa.

Huoltomerkit & logomerkit Suomesta

Népra tilaa kaikki sen merkit ja nauhat Tuotenauhalta Lahdesta, Suomesta. Merkit kustomoidaan, esimerkiksi printataan, meitä varten Lahdessa.

Katso Népran kaikki vastuullisesti tuotetut leggingsit, topit ja t-paidat >>

Tilaa uutiskirje