Népra

Népra logo

Népra on vastuullisesti tuotettu, suomalainen urheiluvaatemerkki. Yrityksen ovat perustaneet kaksi lahtelaista tyttöä, Essi ja Ama. 

Népra suunnittelee ja valmistaa pitkäikäisiä, eettisesti tuotettuja urheiluvaatteita, joissa tuotantoketju on mahdollisimman lyhyt ja läpinäkyvä. Népra kertoo täysin avoimesti koko suunnittelu- ja valmistusprosessistaan ja sen vaiheista. Népran urheiluvaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa Italialaisista laatukankaista.

Népran huippulaatu perustuu viimeisteltyyn suunnittelutyöhön. Mallit suunnitellaan sopimaan useille vartalotyypeille ja itse vaatteet ommellaan pitkäikäisitä, vastuullisesti tuotetuista kankaista. Vastuullisuus tarkoittaa Népralle myös yksinkertaista, käytännönläheistä ja monikäyttöistä vaatetta, jota voi ajattomuutensa ja laadukkuutensa takia käyttää pitkään.

Népran käyttämät kankaat ovat Oeko-tex 100 sertifioituja, joka tarkoittaa, ettei valmistuksessa ole käytetty haitallisia kemikaaleja. Osa vaatteista on myös kierrätettyä polyamidea, joka on peräisin muovikierrätyksestä kuten vanhoista, merestä kerätyistä kalastusverkoista.

Essi ja Ama founders of Népra

Vastuullisesti tuotettuja urheiluvaatteita

Vastuullisesti tuotettuja urheiluvaatteita

Népra tuotteet

Népralle on tärkeää, millaisia urheiluvaatteita käytämme. He suunnittelevat vaatteita, jotka tukevat hyvinvointiamme ja eivät vahingoita ihmisiä tai ympäristöämme.
Katso Népran valikoima

Kokemuksia

The quality of sewing is unbelievably good, it really looks like a handmade garment.

Suvi H.

I love the fit, the material and especially the awesome color! I can only recommend it to everyone.

Ellen H.