0

Ostoskorisi on tyhjä

Népra

Népra

Népra on vastuullisesti tuotettu, suomalainen urheiluvaatemerkki. Yrityksen ovat perustaneet kaksi lahtelaista naista, Essi ja Ama.

Népra suunnittelee ja valmistaa pitkäikäisiä, eettisesti tuotettuja urheiluvaatteita, joissa tuotantoketju on mahdollisimman lyhyt ja läpinäkyvä. Népra kertoo täysin avoimesti koko suunnittelu- ja valmistusprosessistaan ja sen vaiheista. Népran urheiluvaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa Italialaisista laatukankaista.

Népran huippulaatu perustuu viimeisteltyyn suunnittelutyöhön. Mallit suunnitellaan sopimaan useille vartalotyypeille ja itse vaatteet ommellaan pitkäikäisitä, vastuullisesti tuotetuista kankaista. Vastuullisuus tarkoittaa Népralle myös yksinkertaista, käytännönläheistä ja monikäyttöistä vaatetta, jota voi ajattomuutensa ja laadukkuutensa takia käyttää pitkään.

Népran käyttämät kankaat ovat Oeko-tex 100 sertifioituja, joka tarkoittaa, ettei valmistuksessa ole käytetty haitallisia kemikaaleja. Osa vaatteista on myös kierrätettyä polyamidea, joka on peräisin muovikierrätyksestä kuten vanhoista, merestä kerätyistä kalastusverkoista.

 

Tilaa uutiskirje