0

Ostoskorisi on tyhjä

Mons Royale - Vastuullisesti tuotettuja merinovillavaatteita urheiluun

Alun perin Wanaka-järveltä Uudesta-Seelannista lähtöisin oleva Mons Royale luo suorituskykyisiä teknisiä merinovillavaatteita, jotka saavat liikkujan näyttämään ja tuntemaan hyvältä kaikilla keleillä vuoden ympäri. Yritys käyttää ZQ-Merinoa taatakseen maailman korkealaatuisimman standardin kuitulaaduissa, eläinhyvinvoinnissa sekä ympäristöhallinnassa.

Kaikki Mons Royalen merinovaatteet valmistetaan kestävästi Kiinassa, jossa heidän lankatuottaja ja vaatevalmistajat toimivat laadukkaissa olosuhteissa, ensiluokkaisilla välineillä työskennellen. 

Katso kaikki Mons Royalen merinourheiluvaatteet

Mons Royalen valmistuskumppanit Kiinassa

Valitsemalla parhaat mahdolliset valmistuskumppanit Mons Royale varmistaa kansainvälisten ihmisoikeuksien ja ympäristöstandardien noudattamisen. Heillä on Öko-Tex®-sertifioitu, Kiinassa sijaitseva QC-agentti tekemässä kaksivuotisia auditointeja sen varmistamiseksi, että kaikki tuottajat sitoutuvat kansainvälisiin standardeihin. Monsin omistajat, Nat, Sonia ja Ben, tekevät myös säännöllisiä vierailukiertoja tehtaillaan 3 – 4 kertaa vuodessa.

Kuvassa Mons Royalen ilmastoitu ompelutehdas, joka tarjoaa useille paikallisille Shanghain pikku kylässä, Kiinassa. 


Upouudet ompelukoneet helpottavat ompelijoita Mons Royalen korkeasti standardoitujen tuotteiden valmistuksessa

Säännölliset eettisten ja kestävyysstandardien auditoinnit

Mons Royalen päävalmistuskumppani Kiinassa, Shanghai Challenge, on merinovillavaatteiden valmistuksen kärkiluokkaa maailmassa, innovatiivisten teknologioidensa ansiosta. Monsin tehtaissa toimitaan erittäin korkeiden eettisten ja kestävyysstandardien mukaisesti ja niitä auditoidaankin säännöllisesti.

Tämä huippuluokan tuotantolaitos sijaitsee aivan Shanghain liepeillä ja se työllistää 2 500 työntekijää, jotka operoivat vertikaalisessa tehdasjärjestelmässä kutoessaan, värjätessään ja viimeistellessään merinovillakankaita. Vaatetuotannossa hyödynnetään kaikista moderneimpia, automatisoituja tekniikoita huipputuotteiden valmistamiseen brändikumppaneille.

Aurinkoenergialla toimivat toimistot, laadukkaat työskentelyolosuhteet ja työntekijöiden oikeudet yhdistettynä uusiin huipputeknisiin vedenkäsittely- ja kierrätysjärjestelmiin ovat antaneet oikeutetusti tehtaalle vakuuttavaan sertifikaattilistaan; Öko-Tex® 100 – Turvallinen tekstiili, ISO 9001 ja ISO 14001.

Lue lisää Mons Royalen vastuullisesti tuotetusta merinovillasta, Tencell-kankaasta ja värjäysprosessista sivuiltamme (englanniksi) >>

Tilaa uutiskirje