0

Ostoskorisi on tyhjä

Keli Clothing

Keli Clothing logo

Keli on suomalainen ulkoiluvaatemerkki, joka keskittyy merinovillaan, luonnonkuituun, jolla on ominaisuuksia jotka tekevät siitä ihanteellisen urheiluvaatteille. Kokoelman värit ja nimet tulevat suomalaisesta luonnosta, ja pohjoinen maisema on innoittanut montaa mallia.

 

Sanni ja Timo, Kelin perustajat, ovat molemmat innokkaita maastopyöräenduron harrastajia, ja Timo on myös kilpaillut aina ulkomaita myöten. He ovat molemmat asiantuntijoita pyöräilyvaatetuksessa, sillä vuosia myrkyltä haisevia pyöräilyvarusteita haisteltuaan he päättivät etsiä luonnollisemman ja ekologisemman vaihtoehdon pyöräilyvaatteille ja perustivat 100% merinovillaa käyttävän Keli Clothingin.

 

Kelin vaatteet suunnitellaan Sannan ja Timon toimesta ja vaatteiden kaavoituksessa auttaa Iti Tigas Fashion Patternsista. Vaatteet valmistetaan Itä-Suomessa, Kiteellä, Marimekon vanhassa tuotantolaitoksessa, jossa on onneksi vielä taitavia ompelijoita, joilla ei mene sormi suuhun monimutkaistenkaan vaatteiden kanssa.  

 

Vastuullisuus on Kelin keskeinen arvo. Heidän tuotantoketjunsa on lyhyt ja läpinäkyvä, ja vaatteet valmistetaan Suomessa. Neulos on valmistettu Italiassa, villa tulee Uudesta Seelannista ja on mulesing-vapaata ja ZQ-sertifioitua. Kelin missiona on tehdä kestäviä, monikäyttöisiä, eettisesti tuotettuja, luonnonkuituisia urheiluvaatteita. 

 

Katso koko Kelin Clothingin merinovillavaatemallisto Weekendbeen sivulla

Tilaa uutiskirje