0

Ostoskorisi on tyhjä

Jack Wolfskin


Jack Wolfskin on vastuullinen, Euroopan johtava ulkoilu- ja urheiluvaatevalmistaja Saksasta. Heidän tuotemerkkinsä pääidea perustuu kolmen pääteemaan : ympäristönsuojelu, yhteisövastuu sekä tuotekehitys. 

Koe luonnon vapaus, nauti rajattomasta itsenäisyydestä avarassa maisemassa. Ole ulkona kuin kotonasi. Näille ajatuksille rakentuu Jack Wolfskin ja näitä tilanteita varten heidän tuotteensa on vastuullisesti kehitetty ja valmistettu.

Ympäristönsuojelu
Jokainen joka nauttii ulkona liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa, tutustuu luontoon erityisellä tavalla ja oppii arvostamaan sitä aidosti. Jack Wolfskin on sitoutunut suojelemaan luontoa, sekä omaa ympäristöä, että alueita joissa tuotteet valmistetaan.
Yhteisövastuu
Olipa kyseessä Jack Wolfskinin työntekijät Idsteinissä, Neu-Wulmsdorfissa, kaupoissa tai alihankkijoidn työntekijät, jotka kuuluvat globaaliin toimitusketjn, ovat reilut ja inhimilliset työolosuhteet tärkeitä. Löydät Jack Wolfskinin kotisivuilta ajankohtaiset raportit ja tiedot sosiaalisesta sitoutumisesta sekä tehtaat maailmanlaajuisesti.
Tuotekehitys
Kaikki Jack Wolfskinin käyttämät materiaalit on valittu eettisin perustein ja valmistettu niin kestävin kriteerein kuin suinkin mahdollista. Heidän sivuiltaan voit tarkastella tarkemmin kriteerejä, joita he käyttävät päätöksenteossa sekä millaisia palveluita he tarjoavat käytetyille tuotteille.

Tilaa uutiskirje