0

Ostoskorisi on tyhjä

Houdinin vastuullisuus - tuotesivu

Houdinin vastuullisuus

Ympäristö

Houdini käyttää kankaita, jotka ovat kierrätettyjä, kierrätettäviä, uusiutuvia, biohajoavia tai Bluesign-sertifioituja. Keväästä 2021 lähtien 100 % heidän kankaistaan täyttää tämän lupauksen. Houdini ei käytä tuotannossaan haitallisia kemikaaleja ja he ovat saavuttaneet Bluesign-kemikaalistandardit. He kannustavat tuotteidensa pitkäikäisyyteen tarjoamalla korjauspalvelua, ja kun vaate on täysin kulunut, voit palauttaa sen heille kierrätettäväksi tai esimerkiksi kompostoida sen, jos se on biohajoava.

Sosiaaliset olosuhteet

Houdinin valmistus tapahtuu pääasiassa valituilla ja erikoistuneilla eurooppalaisilla valmistuskumppaneilla Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa. Kankaat hankitaan suurimmaksi osaksi Japanista, Taiwanista ja Italiasta. Houdini noudattaa ostokäytäntöjä, jotka mahdollistavat elämiseen riittävät palkat ja hyvät työolot, kuten pitkäaikaiset suhteet tehtaisiin ja tuotannon keskittäminen rajoitettuun määrään tehtaita.

Ilmasto

Houdinin tavoitteena on käyttää 100% uusiutuvaa energiaa vuoteen 2030 mennessä. He valmistavat jo nyt kaikki tuotteensa kierrätetyistä ja kierrätettävistä tai uusiutuvista ja luonnollisesti biohajoavista kuiduista, ja työ uusiutuvien materiaalien hyödyntämiseksi on aloitettu.

Tilaa uutiskirje