0

Ostoskorisi on tyhjä

Aevor - Ekologisesti ja eettisesti valmistetut reput

Saksalaisen Aevorin repputuotannon lähtökohtana on tuotteiden korkealaatuisuus, kestävä tuotanto ja vastuullisuus. Yritys kehittää jatkuvasti vastuullisuustoimiaan, jotka parantavat ja tuovat läpinäkyvyyttä toimittajien sekä ompelutehtaiden kanssa.

Aevorin repputuotannon lähtökohdat: 

  • Kierrätettyjen PET-muovipullojen hyödyntäminen reppu- ja laukkumateriaaleissa (vähintään 50% materiaaleista kierrätetyistä materiaaleista)
  • PETA Approved Vegan -tuotanto
  • PFC-kemikaaliton tuotanto 
  • Fair wear -toiminta, joka valvoo vastuullisia työolosuhteita tehtaissa
  • bluesign® -toiminta minimoi tekstiilituotannon ympäristövaikutukset sekä takaamaan kuluttajille mahdollisuus ostaa vastuullisesti tuotettuja tekstiileitä.

Lue lisää Aevorin kestävästä toiminnasta 

Aevor & Fair Wear: "Repputuotannon eettisyys tärkeässä osassa toimintaa"

Kaikki Aevor-reput ja -laukut on valmistettu korkeimman Fair Wear -sertifioinnin mukaisissa tehtaissa Kiinassa, Myanmarissa, Vietnamissa, Italiassa ja Portugalissa. 

Aevor on sitoutunut parantamaan myymiensä reppujen valmistajien työskentelyolosuhteita. Sen vuoksi Aevor onkin johtava jäsen Fair Wearissa, organisaatiossa, joka auttaa vaatealanyrityksiä parantamaan toimintaansa askel askeleelta.

Fair Wear rohkaisee ja antaa tukea yrityksille sen varmistamiseksi, että heidän käyttämät tehtaat ovat turvallisia, ja niiden työntekijät hyötyvät oikeudenmukaisista työskentelyolosuhteista.

Fair Wear tekee yhteistyötä tehtaiden, muiden tuotemerkkien, sekä muiden alan sidosryhmien kanssa käytännöllisissä ja innovatiivisissa toimenpiteissä muuttaakseen vaateteollisuutta vastuullisempaan suuntaan. Katso Aevorin brändiraportti vuodelta 2019 Fair Wearin sivuilta >>

Lue lisää Aevorin kestävästä toiminnasta 
Katso kaikki Aevorin vastuullisesti valmistetut laukut ja reput

Tilaa uutiskirje