0

Ostoskorisi on tyhjä

10 helmikuu, 2020 2 min lukuaika

Rakkaus luontoon ja lumisiin talviin yhdistää meitä talvilajien harrastajia; hiihtäjiä, laskettelijoita ja lumilautailijoita.

Weekendbee on mukana tukemassa Protect Our Winters -järjestön toimintaa.

Ulkoilijoina tiedostamme luonnon haavoittuvaisuuden ja ilmastonmuutoksen vaikutukset talviimme ja rakkaisiin harrastuksiimme. Kestävällä kuluttamiselle ja vastuullisilla elintavoilla voimme kaikki hidastaa ilmastonmuutosta. Tänä päivänä ekologisuus ja eettisyys ovat sekä yritysten, että kuluttajien ykkösarvoja näin myös lasketteluvaatteissa. 

Me Weekendbeella haluamme auttaa sinua löytämään eettisiä ja ekologisia laskettelu- ja lumilautavaatteita vastuullisilta valmistajilta. Löydät tästä artikkelista suosikkilasketteluvaaatteemme naisille ja miehille. 

Mitä tarkoittaa vastuullisuus laskettelu- ja lumilautavaatteissa? 

ekologiset lasketteluvaatteet naisille ja miehille

Lue myös: Miten voimme suojella talviamme?

Tarkastellessamme vaatebrändien vastuullisuutta kiinnitämme huomiota useisiin kriteereihin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain laadukkaimpia ulkoilu- ja urheiluvaatteita. Mikään yritys ei ole täydellinen, mutta vastuullisia brändejä ja laadukkaita ympäristöystävällisiä materiaaleja alkaa iloksemme jo löytyä entistä enemmän. 

 

Vastuullisuuskriteerimme lasketteluvaatteissamme:

 • Vaatteiden toiminnallisuus ja kestävyys - haluamme auttaa asiakkaitamme laadukkaiden tuotteiden hankkimisessa, jotta tuote kestää pitkään käyttökelpoisena
 • Kankaiden, vuoren ja muiden teknisten materiaalien ekologinen ja eettinen tuotantoprosessi ja ympäristöystävällisyys kuten kierrätysmateriaalit ja PFC-kemikaalivapaat käsittelyaineet
 • Eettisyys ja ekologisuus kaikissa tuotantovaiheissa
 • Brändin arvot - mitä vastuullisuus arvoja he edistävät?

  Jos etsit talven laskureissuillesi toiminnallista laskettelutakkia tai -housuja, hengittävää merinokerrastoa tai lämmintä fleecea, miksi et valitsisi vastuullista vaatetta, jonka tiedät kuormittavan ympäristöä vähemmän ja tukevan eettisiä tuotantotapoja ja arvoja. Tässä suosikkibrändimme vastuullisilta valmistajita.

  Picture Organic - Vastuullisia laskutakkeja ja -housuja miehille ja naisille

  Picture Organic lasketteluvaatteet

  Ranskalainen laskuvaatebrändi Picture Organic on alusta alkaen nostanut vastuullisuuden arvojensa kärkeen. Yritys käyttää sataprosenttisesti luomua, kierrätettyä tai vastuullisesti tuotettuja vaatemateriaaleja kaikissa laskuvaatteissaan. Picture Organicin naisten lasketteluvaatteet on suunniteltu kaikkiin olosuhteisiin pitämään laskijan lämpimänä ja kuivana. 

   

  miesten lumilautatakki

  lumilautailija janne lipsanen

  Picture Organicin laskuvaatteisiin luottavat useat huippulaskijat
  kuten suomalainen lumilautailija Janne Lipsanen.   

  Voimme ylpeinä todeta: "Picture Organic on nostanut upeasti vastuullisuus arvoja esiin laskuvälinealalla". Laskettelu- ja lumilautavaatteiden lisäksi yritys tuottaa laadukkaita board shortseja kierrätetyistä muovipulloista, laskukypäriä maissipohjaisesta polymerista sekä neoprene-vapaita märkäpukuja surffaajille. 

  Edistyksellistä on myös, että Picturen pääkonttori ja tehtaat käyttävät uusiutuvaa sähkövoimaa. Yritys tavoittelee myös pakkauksissa ja toimituksissa täysin hiilineutraaleita toimia.

  Patagonia - vie laskuvaatteesi nextille levelille

  Patagonia lasketteluvaatteet

  Ulkovaatebrändi Patagonian tavoite on selkeä "We are in business to save the planet". Yritys haluaa inspiroida kuluttajia vastuulliseen elämäntapaan ja olla vahvasti osaltaan mukana vaikuttamassa ilmastonmuutokseen. Patagonia suunnittelee tuotteitaan siitä lähtökohdasta, että ne kuormittaisivat mahdollisimman vähän ympäristöämme, sekä olisivat laadultaan mahdollisimman kestäviä (jopa ikuisia!). 

  Lue myös: Mitä tarkoittaa vastuullisuus urheiluvaatteiden valmistuksessa?

  Laskettelijat, lumilautailijat, hiihtäjät ja vapaalaskijat ovat ottaneet luottovarusteikseen Patagonian lasketteluvaatteet,  kuoritakit, fleecet, kerrastot ja kuorihousut. Kestävät tuotteet toimivat äärimmäisissäkin olosuhteissa. Näin Patagoniasta onkin epäilemättä kasvanut yksi maailman suosituimmista vastuullisista ulkovaatevalmistajista. 

   

  patagonia lasketteluvaatteet

  Patagonian lämpimät laskutakit on valmistettu joko eettisestä untuvasta tai kierrätetystä polyesterista.
  Patagonian reput  ovat myös mitä parhaimpia päiväretkiä varten. 

  KATSO: Lämpimät kierrätetyistä materiaaleista
  valmistetut fleece-paidat naisille ja miehille >>

  Mons Royale - testattuasi tätä vastuullista merinoa et halua enää palata tavallisiin kerrastoihin!

  merinovilla alusvaatteet

  Mons Royalen merinovillakerrastoon kuuluvat paidat, housut, topit, huivit, sekä alushousut. Pukemalla  laadukasta kerrastovaatetta laskuvaatteidesi alle on iso merkitys, kun haluat pysyä lämpimänä ja kuivana hiihtoretkilläsi!

  Mons Royalen merinovillakerrastot ovat yksinkertaisesti ainut asia, jonka haluat pukea laskuvaatteidesi alle!

  Vastuullisuusasiat mahtavasti huomioon ottava uusi-seelantilainen Mons Royale valmistaa laskukansan suosikkikerrastoja eettisestä mulesing-vapaasta merinovillasta. Merinovillaiset alusvaatteet, paidat, housut ja sukat ovat hengittävää ja lämmintä villamateriaalia, joka pitää laskijan lämpimänä ja kuivana kaikissa olosuhteissa. Merinovilla ei kutita eikä myöskään jää haisemaan hikisen hiihtoretken päätteeksi. 

  Lue lisää: Miksi valita mulesing-vapaa merinovillavaate?

  merinovillasukat
  Täydellinen istuvuus, ja tekniset ominaisuudet tekevät Mons Royalen merinosukista uuden suosikkisi outdoor-seikkailuihin!

  KATSO KAIKKI VASTUULLISET LASKETTELUVAATTEEMME NAISILLE JA MIEHILLE>>


  Kiinnostuitko vastuullisuudesta? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin saat tietoa uusista blogipostauksista sekä 10 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. 

   


  Lisää kommentti

  Huomaathan ystävällisesti, että kommentit hyväksytään ennen julkaisemista


  Katso myös Bee Good Blogi

  Esittelyssä ekologiset vaatteiden ja varusteiden huoltotuotteet
  Esittelyssä ekologiset vaatteiden ja varusteiden huoltotuotteet

  18 lokakuu, 2021 4 min lukuaika

  Pitämällä hyvää huolta vaatteistasi ja varusteistasi ne kestävät pidempään, ja mikä parempaa, niiden hiilijalanjälki pienenee sitä enemmän, mitä pidempään niitä käytät! 
  Me Weekendbeellä olemme helpottaneet työtäsi ja tarjoamme hyvän valikoiman vastuullisia ja ekologisia hoito- ja huoltotuotteita. Tässä postauksessa kerromme miten ja mihin valikoimamme hoitotuotteita voit käyttää.
  Lue lisää
  Eevskun TOP10 urheilu- ja ulkoiluvaatteet
  Eevskun TOP10 urheilu- ja ulkoiluvaatteet

  29 syyskuu, 2021 2 min lukuaika

  Ympäristö, eettisyys, laatu, ulkonäkö, oma hyvinvointi ja terveys ohjaavat Eevskun valintoja ja suurin osa hänen lempivaatteista on tällä hetkellä Weekendbeeltä. 

  Katso Eevskun valinnat ja kommentit vastuullisesti valmistettujen ulkoilu- ja urheiluvaatteiden valikoimasta.

  Lue lisää
  4 syytä lähteä polkujuoksemaan
  4 syytä lähteä polkujuoksemaan

  03 syyskuu, 2021 2 min lukuaika

  Polkujuoksu luonnon hiljaisuudessa on sekä monipuolista harjoittelua keholle että rentouttavaa tuuletusta mielelle. Vauhdin ja kilometrien sijaan ahmitaan luontoa ja eletään hetkessä.

  Tässä artikkelissa Weekendbeen TestBee ja kokenut polkujuoksija Veera kertoo miksi sinunkin kannattaisi suunnata poluille.

  Lue lisää

  Tilaa uutiskirje