Rakkaus luontoon ja lumisiin talviin yhdistää meitä talvilajien harrastajia; hiihtäjiä, laskettelijoita ja lumilautailijoita.

Ulkoilijoina tiedostamme luonnon haavoittuvaisuuden ja ilmastonmuutoksen vaikutukset talviimme ja rakkaisiin harrastuksiimme. Kestävällä kuluttamiselle ja vastuullisilla elintavoilla voimme kaikki hidastaa ilmastonmuutosta. Tänä päivänä ekologisuus ja eettisyys ovat sekä yritysten, että kuluttajien ykkösarvoja näin myös lasketteluvaatteissa. 

Me Weekendbeella haluamme auttaa sinua löytämään eettisiä ja ekologisia laskettelu- ja lumilautavaatteita vastuullisilta valmistajilta. Löydät tästä artikkelista suosikkilasketteluvaaatteemme naisille ja miehille. 

VASTUULLISET LASKETTELUVAATTEEMME NAISILLE JA MIEHILLE>>

Mitä tarkoittaa vastuullisuus laskettelu- ja lumilautavaatteissa? 

ekologiset lasketteluvaatteet naisille ja miehille

Lue myös: Miten voimme suojella talviamme?

Tarkastellessamme vaatebrändien vastuullisuutta kiinnitämme huomiota useisiin kriteereihin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain laadukkaimpia ulkoilu- ja urheiluvaatteita. Mikään yritys ei ole täydellinen, mutta vastuullisia brändejä ja laadukkaita ympäristöystävällisiä materiaaleja alkaa iloksemme jo löytyä entistä enemmän. 

 

Vastuullisuuskriteerimme lasketteluvaatteissamme:

  • Vaatteiden toiminnallisuus ja kestävyys - haluamme auttaa asiakkaitamme laadukkaiden tuotteiden hankkimisessa, jotta tuote kestää pitkään käyttökelpoisena
  • Kankaiden, vuoren ja muiden teknisten materiaalien ekologinen ja eettinen tuotantoprosessi ja ympäristöystävällisyys kuten kierrätysmateriaalit ja PFC-kemikaalivapaat käsittelyaineet 
  • Eettisyys ja ekologisuus kaikissa tuotantovaiheissa
  • Brändin arvot - mitä vastuullisuus arvoja he edistävät?

Jos etsit talven laskureissuillesi toiminnallista laskettelutakkia tai -housuja, hengittävää merinokerrastoa tai lämmintä fleecea, miksi et valitsisi vastuullista vaatetta, jonka tiedät kuormittavan ympäristöä vähemmän ja tukevan eettisiä tuotantotapoja ja arvoja. Tässä suosikkibrändimme vastuullisilta valmistajita.

Picture Organic - Vastuullisia laskutakkeja ja -housuja miehille ja naisille

naisten lasketteluvaatteet

Ranskalainen laskuvaatebrändi Picture Organic on alusta alkaen nostanut vastuullisuuden arvojensa kärkeen.
Yritys käyttää sataprosenttisesti luomua, kierrätettyä tai vastuullisesti tuotettuja vaatemateriaaleja kaikissa laskuvaatteissaan. 

miesten lumilautatakki

lumilautailija janne lipsanen

Picture Organicin laskuvaatteisiin luottavat useat huippulaskijat
kuten suomalainen lumilautailija Janne Lipsanen.  

 Picture Organicin naisten lasketteluvaatteet on suunniteltu kaikkiin olosuhteisiin pitämään laskijan lämpimänä ja kuivana. 

Voimme ylpeinä todeta: "Picture Organic on nostanut upeasti vastuullisuus arvoja esiin laskuvälinealalla". Laskettelu- ja lumilautavaatteiden lisäksi yritys tuottaa laadukkaita board shortseja kierrätetyistä muovipulloista, laskukypäriä maissipohjaisesta polymerista sekä neoprene-vapaita märkäpukuja surffaajille. 

Edistyksellistä on myös, että Picturen pääkonttori ja tehtaat käyttävät uusiutuvaa sähkövoimaa. Yritys tavoittelee myös pakkauksissa ja toimituksissa täysin hiilineutraaleita toimia.

Patagonia - vie laskuvaatteesi nextille levelille

patagonia laskuvaatteet

Ulkovaatebrändi Patagonian tavoite on selkeä "We are in business to save the planet". Yritys haluaa inspiroida kuluttajia vastuulliseen elämäntapaan ja olla vahvasti osaltaan mukana vaikuttamassa ilmastonmuutokseen. Patagonia suunnittelee tuotteitaan siitä lähtökohdasta, että ne kuormittaisivat mahdollisimman vähän ympäristöämme, sekä olisivat laadultaan mahdollisimman kestäviä (jopa ikuisia!). 

Lue myös: Mitä tarkoittaa vastuullisuus urheiluvaatteiden valmistuksessa?

Laskettelijat, lumilautailijat, hiihtäjät ja vapaalaskijat ovat ottaneet luottovarusteikseen Patagonian laskutakit,  kuoritakit, fleecet, kerrastot ja kuorihousut. Kestävät tuotteet toimivat äärimmäisissäkin olosuhteissa. Näin Patagoniasta onkin epäilemättä kasvanut yksi maailman suosituimmista vastuullisista ulkovaatevalmistajista. 

 

patagonia lasketteluvaatteet

Patagonian lämpimät laskutakit on valmistettu joko eettisestä untuvasta tai kierrätetystä polyesterista.
Patagonian reput  ovat myös mitä parhaimpia päiväretkiä varten. 

patagonia lasketteluvaatteet

KATSO: Lämpimät kierrätetyistä materiaaleista
valmistetut fleece-paidat naisille ja miehille >>

Mons Royale - testattuasi tätä vastuullista merinoa et halua enää palata tavallisiin kerrastoihin!

merinovilla alusvaatteet

Mons Royalen merinovillakerrastot ovat yksinkertaisesti ainut asia, jonka haluat pukea laskuvaatteidesi alle!

Vastuullisuusasiat mahtavasti huomioon ottava uusi-seelantilainen Mons Royale valmistaa laskukansan suosikkikerrastoja eettisestä mulesing-vapaasta merinovillasta. Merinovillaiset alusvaatteet, paidat, housut ja sukat ovat hengittävää ja lämmintä villamateriaalia, joka pitää laskijan lämpimänä ja kuivana kaikissa olosuhteissa. Merinovilla ei kutita eikä myöskään jää haisemaan hikisen hiihtoretken päätteeksi. 

Lue lisää: Miksi valita mulesing-vapaa merinovillavaate?

merinovillakerrasto
Mons Royalen merinovillakerrastoon kuuluvat paidat, housut, topit, huivit, sekä alushousut. Pukemalla  laadukasta kerrastovaatetta laskuvaatteidesi alle on iso merkitys, kun haluat pysyä lämpimänä ja kuivana hiihtoretkilläsi!

merinovillasukat
Täydellinen istuvuus, ja tekniset ominaisuudet tekevät Mons Royalen merinosukista uuden suosikkisi outdoor-seikkailuihin!

KATSO KAIKKI VASTUULLISET LASKETTELUVAATTEEMME NAISILLE JA MIEHILLE>>


Kiinnostuitko vastuullisuudesta? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin saat tietoa uusista blogipostauksista sekä 10 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. 

 


Lisää kommentti

Huomaathan ystävällisesti, että kommentit hyväksytään ennen julkaisemista


Katso myös Bee Good Blogi

TOP 6 Vastuullisesti tuotetut parhaat ekologiset reput aktiiviseen elämään - ulkoiluun ja kaupungille
TOP 6 Vastuullisesti tuotetut parhaat ekologiset reput aktiiviseen elämään - ulkoiluun ja kaupungille

DAY, TRIP vai TRAVEL reppu? Reppuvalintaasi helpottaaksemme, kokosimme ohjeet täydellisen repun etsintään sekä listasimme suosituimmat vastuulliset reppumme ja laukkumme Aevorilta ja Patagonialta.

Valikoimastamme löydät repun läppärille, vaelluksille ja treenivarusteiden kuljettamiseen, olkalaukun sekä trendikkäät vyölaukut!

Lue lisää
Näistä muistamme vuoden 2019: Bee-TV, 1-vuotissynttärit ja kipakka keskustelu pikamuodista
Vuosi 2019: mehiläisten ja talvien suojelua, askeleita kohti ilmastoneutraalia verkkokauppaa

1-vuotta lokakuussa täyttäneen Weekendbee-verkkokauppamme vuoteen on mahtunut onnistumisia, paljon työtä ja palvelukehitystä, sporttia ja ulkoilua unohtamatta!

Mieleemme ovat erityisesti jääneet kesän Bee-TV (Suomen ensimmäinen mehiläiskanava), askeleet kohti ilmastoneutraalia Weekendbee-verkkokauppaa   sekä kampanjointi talvien puolesta yhdessä Protect Out Winters Suomen kanssa. 

Lue lisää näistä vuoden kohokohdistamme. Otamme ilolla kaikki uudet ideat ja palautteen vastaan, jotta voisimme olla entistä eettisempi ja ekologisempi toimija ja suunnan näyttäjä uudella vuosituhannella.  

Lue lisää
Revontulia, vapaalaskua ja kuusenkerkkälattea - Millan vinkit Lapin talveen
Revontulia, vapaalaskua ja kuusenkerkkälattea - Millan vinkit Lapin talveen

Testbeemme Milla toteutti pitkä aikaisen unelmansa muuttaessan Lappiin, Äkäslompoloon, Yllästunturin juurelle kesällä 2017. Pääseehän sieltä pois jos haluaa, Milla totesi epäilijöilleen. 

"Lapissa asuessa arkipäivien vapaa-aika ja vapaapäivät ovat usein samanlaisia kuin ennen pohjoisen lomilla. Takapihalta pääsee suoraan hiihtämään tunturiin tai kuvailemaan revontulia pakkasen kipristellessä varpaita."

Lue Millan terveiset ja vinkit Lapin talveen.

Lue lisää

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi