0

Ostoskorisi on tyhjä

10 helmikuu, 2020 2 min lukuaika

Rakkaus luontoon ja lumisiin talviin yhdistää meitä talvilajien harrastajia; hiihtäjiä, laskettelijoita ja lumilautailijoita.

Weekendbee on mukana tukemassa Protect Our Winters -järjestön toimintaa.

Ulkoilijoina tiedostamme luonnon haavoittuvaisuuden ja ilmastonmuutoksen vaikutukset talviimme ja rakkaisiin harrastuksiimme. Kestävällä kuluttamiselle ja vastuullisilla elintavoilla voimme kaikki hidastaa ilmastonmuutosta. Tänä päivänä ekologisuus ja eettisyys ovat sekä yritysten, että kuluttajien ykkösarvoja näin myös lasketteluvaatteissa. 

Me Weekendbeella haluamme auttaa sinua löytämään eettisiä ja ekologisia laskettelu- ja lumilautavaatteita vastuullisilta valmistajilta. Löydät tästä artikkelista suosikkilasketteluvaaatteemme naisille ja miehille. 

Mitä tarkoittaa vastuullisuus laskettelu- ja lumilautavaatteissa? 

ekologiset lasketteluvaatteet naisille ja miehille

Lue myös: Miten voimme suojella talviamme?

Tarkastellessamme vaatebrändien vastuullisuutta kiinnitämme huomiota useisiin kriteereihin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain laadukkaimpia ulkoilu- ja urheiluvaatteita. Mikään yritys ei ole täydellinen, mutta vastuullisia brändejä ja laadukkaita ympäristöystävällisiä materiaaleja alkaa iloksemme jo löytyä entistä enemmän. 

 

Vastuullisuuskriteerimme lasketteluvaatteissamme:

 • Vaatteiden toiminnallisuus ja kestävyys - haluamme auttaa asiakkaitamme laadukkaiden tuotteiden hankkimisessa, jotta tuote kestää pitkään käyttökelpoisena
 • Kankaiden, vuoren ja muiden teknisten materiaalien ekologinen ja eettinen tuotantoprosessi ja ympäristöystävällisyys kuten kierrätysmateriaalit ja PFC-kemikaalivapaat käsittelyaineet
 • Eettisyys ja ekologisuus kaikissa tuotantovaiheissa
 • Brändin arvot - mitä vastuullisuus arvoja he edistävät?

  Jos etsit talven laskureissuillesi toiminnallista laskettelutakkia tai -housuja, hengittävää merinokerrastoa tai lämmintä fleecea, miksi et valitsisi vastuullista vaatetta, jonka tiedät kuormittavan ympäristöä vähemmän ja tukevan eettisiä tuotantotapoja ja arvoja. Tässä suosikkibrändimme vastuullisilta valmistajita.

  Picture Organic - Vastuullisia laskutakkeja ja -housuja miehille ja naisille

  Picture Organic lasketteluvaatteet

  Ranskalainen laskuvaatebrändi Picture Organic on alusta alkaen nostanut vastuullisuuden arvojensa kärkeen. Yritys käyttää sataprosenttisesti luomua, kierrätettyä tai vastuullisesti tuotettuja vaatemateriaaleja kaikissa laskuvaatteissaan. Picture Organicin naisten lasketteluvaatteet on suunniteltu kaikkiin olosuhteisiin pitämään laskijan lämpimänä ja kuivana. 

   

  miesten lumilautatakki

  lumilautailija janne lipsanen

  Picture Organicin laskuvaatteisiin luottavat useat huippulaskijat
  kuten suomalainen lumilautailija Janne Lipsanen.   

  Voimme ylpeinä todeta: "Picture Organic on nostanut upeasti vastuullisuus arvoja esiin laskuvälinealalla". Laskettelu- ja lumilautavaatteiden lisäksi yritys tuottaa laadukkaita board shortseja kierrätetyistä muovipulloista, laskukypäriä maissipohjaisesta polymerista sekä neoprene-vapaita märkäpukuja surffaajille. 

  Edistyksellistä on myös, että Picturen pääkonttori ja tehtaat käyttävät uusiutuvaa sähkövoimaa. Yritys tavoittelee myös pakkauksissa ja toimituksissa täysin hiilineutraaleita toimia.

  Patagonia - vie laskuvaatteesi nextille levelille

  Patagonia lasketteluvaatteet

  Ulkovaatebrändi Patagonian tavoite on selkeä "We are in business to save the planet". Yritys haluaa inspiroida kuluttajia vastuulliseen elämäntapaan ja olla vahvasti osaltaan mukana vaikuttamassa ilmastonmuutokseen. Patagonia suunnittelee tuotteitaan siitä lähtökohdasta, että ne kuormittaisivat mahdollisimman vähän ympäristöämme, sekä olisivat laadultaan mahdollisimman kestäviä (jopa ikuisia!). 

  Lue myös: Mitä tarkoittaa vastuullisuus urheiluvaatteiden valmistuksessa?

  Laskettelijat, lumilautailijat, hiihtäjät ja vapaalaskijat ovat ottaneet luottovarusteikseen Patagonian lasketteluvaatteet,  kuoritakit, fleecet, kerrastot ja kuorihousut. Kestävät tuotteet toimivat äärimmäisissäkin olosuhteissa. Näin Patagoniasta onkin epäilemättä kasvanut yksi maailman suosituimmista vastuullisista ulkovaatevalmistajista. 

   

  patagonia lasketteluvaatteet

  Patagonian lämpimät laskutakit on valmistettu joko eettisestä untuvasta tai kierrätetystä polyesterista.
  Patagonian reput  ovat myös mitä parhaimpia päiväretkiä varten. 

  KATSO: Lämpimät kierrätetyistä materiaaleista
  valmistetut fleece-paidat naisille ja miehille >>

  Mons Royale - testattuasi tätä vastuullista merinoa et halua enää palata tavallisiin kerrastoihin!

  merinovilla alusvaatteet

  Mons Royalen merinovillakerrastoon kuuluvat paidat, housut, topit, huivit, sekä alushousut. Pukemalla  laadukasta kerrastovaatetta laskuvaatteidesi alle on iso merkitys, kun haluat pysyä lämpimänä ja kuivana hiihtoretkilläsi!

  Mons Royalen merinovillakerrastot ovat yksinkertaisesti ainut asia, jonka haluat pukea laskuvaatteidesi alle!

  Vastuullisuusasiat mahtavasti huomioon ottava uusi-seelantilainen Mons Royale valmistaa laskukansan suosikkikerrastoja eettisestä mulesing-vapaasta merinovillasta. Merinovillaiset alusvaatteet, paidat, housut ja sukat ovat hengittävää ja lämmintä villamateriaalia, joka pitää laskijan lämpimänä ja kuivana kaikissa olosuhteissa. Merinovilla ei kutita eikä myöskään jää haisemaan hikisen hiihtoretken päätteeksi. 

  Lue lisää: Miksi valita mulesing-vapaa merinovillavaate?

  merinovillasukat
  Täydellinen istuvuus, ja tekniset ominaisuudet tekevät Mons Royalen merinosukista uuden suosikkisi outdoor-seikkailuihin!

  KATSO KAIKKI VASTUULLISET LASKETTELUVAATTEEMME NAISILLE JA MIEHILLE>>


  Kiinnostuitko vastuullisuudesta? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin saat tietoa uusista blogipostauksista sekä 10 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. 

     Katso myös Bee Good Blogi

  Eettiset ja ekologiset vaatteet ja asusteet jokapäiväiseen käyttöön
  Eettiset ja ekologiset vaatteet ja asusteet jokapäiväiseen käyttöön

  26 marraskuu, 2020 3 min lukuaika

  Me Weekendbeellä teemme työn puolestasi ja etsimme valikoimiimme vain vastuullisesti tuotettuja vaatteita, jotka ovat monikäyttöisiä, ajattomia ja laadukkaita. Vaikka olemme erikoistuneet eettisiin ja ekologisiin urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin, löydät valikoimastamme myös monikäyttöisiä työ- sekä vapaa-ajan vaatteita

  Tämän jutun kuvissa Weekendbeen TestBeet esittelevät suosikki vapaa-ajan vaatteitaan Weekendbeen mallistosta. 

   

  Lue lisää
  TOP 6 Vastuullisesti tuotetut parhaat ekologiset reput aktiiviseen elämään - ulkoiluun ja kaupungille
  TOP 9 Vastuullisesti tuotetut parhaat ekologiset reput

  26 marraskuu, 2020 4 min lukuaika

  DAY, TRIP vai TRAVEL reppu? Reppuvalintaasi helpottaaksemme, kokosimme ohjeet täydellisen repun etsintään sekä listasimme suosituimmat vastuulliset reppumme ja laukkumme Aevorilta ja Patagonialta.

  Valikoimastamme löydät repun läppärille, vaelluksille ja treenivarusteiden kuljettamiseen, olkalaukun sekä trendikkäät vyölaukut!

  Katso laaja reppuvalikoimamme >>>

  Lue lisää
  Eettiset ja ekologiset joogamatot vertailussa
  Eettiset ja ekologiset joogamatot vertailussa

  26 marraskuu, 2020 3 min lukuaika

  Oma joogamatto on kuin pieni saari keskellä muuta hulinaa, se on paikka jossa rauhoittua. Omaan joogamattoon satsaaminen kannattaa myös siksi, että sen puhtaudesta ja hygieenisyydestä on helppo pitää huolta. 

  Tässä artikkelissa vertailemme eri eettisiä ja ekologisia joogamattoja sekä joogapyyhkeitä >>>

  Lue lisää

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi