0

Ostoskorisi on tyhjä

02 helmikuu, 2021 4 min lukuaika

631 kommenttia

TOP 16 vastuullisuusvaikuttajat jotka sinun tulisi tietää

Meille Weekendbeellä vastuullisuus tarkoittaa sitä, että pyrimme kaikessa toiminnassamme löytämään tavan toimia mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti. Vastuullisuus onkin kaiken toimintamme perusta, ja lupauksemme teille on tehdä vastuullisten sportti- ja ulkoiluvaatteiden löytämisestä mahdollisimman helppoa.

Haluamme palkita vaikuttajan, jolla on samankaltainen pyrkimys - kannustaa askel kerrallaan parempiin valintoihin. Emme tarvitse muutamaa ihmistä, jotka toimivat täydellisen vastuullisesti vaan miljoonittain ihmisiä, jotka tekevät pieniä tekoja.

Pyysimme seuraajiamme nimeämään heidän suosikkivaikuttajansa, jotka ovat toimineet inspiraation lähteenä kohti näitä pieniä tekoja ja kestävämpiä valintoja vuoden 2020 aikana.

Tutustu vastuullisuusvaikuttajiin

ainohuotari

@ainohuotari

Aino Huotari on 35-vuotias ympäristö- ja ilmastoteemoihin erikoistunut valokuvaaja ja toimittaja. Hän haluaa kannustaa kaikkia erityisesti aktiiviseen kansalaisvaikuttamiseeen. Tarvitsemme kaikkien ääntä niin sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kuin ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden kannalta kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi.

Seuraa Ainoa: Instagram, Twitter, kotisivu

Kuva © Markus Kivistö

 

Vastuullinen vaikuttaja @arvokasmaailma

@arvokasmaailma

Pipsa Valkeila on ympäristövaikuttaja, jonka tärkein tavoite on innostaa muita elämään omien arvojensa mukaisesti, pienin askelin ja omia voimavarojaan kuunnellen. Pipsalle läheisiä aiheita ovat kestävän ja merkityksellisen elämän luominen, pienellä eläminen, inhimillisyys sekä kaikille reilumman maailman puolesta toimiminen.

Seuraa Pipsaa: Instagram, blogi

 

 

eevsku

@eevsku

Eevsku on hyvinvointivalmentaja, yrittäjä ja ex-urheilija. Häntä inspiroi luonto, vastuullisuus, seikkailu sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi, joista hän ammentaa oman elämän lisäksi myös seuraajilleen eri kanavissa.

 

Seuraa Eveliinaa: Instagram, Facebook, Youtube, blogi, podcast

 

 

Vastuullinen vaikuttaja @fiiaemilia

@fiiaemilia

Fiia on valokuvaaja ja videokuvaaja, joka tällä hetkellä tasapainottelee opintojen ja yrittäjyyden välillä. Luonto, urheilu ja vastuullisuusasiat ovat lähellä sydäntä, sekä näkyvätkin hänen elämänsä jokaisella osa-alueella. Fiia haluaa elämänmakuisen ja aidon somesisällön kautta inspiroida myös muita parempiin valintoihin. Jo pienilläkin muutoksilla on iso vaikutus!

 

Seuraa Fiiaa: Instagram, Facebook

 

Vastuullinen vaikuttaja @gia_matkakuume

@gia_matkakuume

VastuullisuusPodcastin ja #ReilutBlogit -aloitteen perustaja ja vastuullisuusvaikuttaja Gia Forsman-Härkönen jakaa vastuullisuudesta ja ilmastonmuutokseen liittyvistä aiheista tietoa omissa kanavissaan. Gia haluaa myös osoittaa, että päästöjen minimoiminen ja vähäpäästöinen, ekologinen elämä voi olla mukavaa ja hyvää keskiluokkaista elämää, josta ei puutu nautintoa tai edes matkustelua, pintamatkailun muodossa.

Seuraa Giaa: Instagram, Facebookpodcastblogi

 

Vastuullinen vaikuttaja @idachristines@idachristines

Ida Starck on 99% ajasta stailattuna vintagebleiseriin ja 110% ajasta vastuullisemman kuluttamisen puolella! Idan tunnistaa YouTubessa menestyneiltä Kirppiskierros-videoilta ja Instagramista uniikista ja inspiroivasta second hand tyylistä. Ida on elävä todiste siitä, ettei käytetty muoti ole ainostaan edullista ja ekologista, vaan myös tyylikästä, ja tätä ilosanomaa hän haluaa myös jakaa eteenpäin.

 

Seuraa Idaa: Instagram, FacebookYoutube

 

Vastuullinen vaikuttaja @juliaihminen

@juliaihminen

Juliaihmisen motto on: "Älä osta mitään turhaa paskaa". Hän mieluummin sijoittaa säästyneet rahat vastuullisesti, pois pahanteosta. Julia ränttää instassaan niin energiapolitiikasta kuin parkkeeraamisen liian alhaisista hinnoista ja on aina valmis nauramaan itselleen.

 

Seuraa Juliaa: Instagram, Facebookblogi

 

 

lahiomutsi@lahiomutsi

Hanne Valtari on Lähiömutsi-brändin perustaja, urbaani marttaililja ja hyvisten puolella seisova vaikuttaja, joka pyrkii löytämään iloa ja kauneutta arkisista asioista. Hannen somekanavilla seikkaillaan metsissä ja kaupungin kulttuuririennoissa, jahdataan aarteita kirpputoreilla, täpinöidään kasvun ja vuodenaikojen ihmeitä viljelypalstalla sekä mökkihöperöidytään onnellisina pyörämatkan päässä kotoa olevassa 12 neliön pikkutöllissä.

 

Seuraa Hannea: Instagram, Facebookblogi

 

Vastuullinen vaikuttaja @miikkahast

@miikkahast

POW Finlandin puheenjohtaja ja lähettiläs, vapaalaskija ja ex-ammattilumilautailija, rovaniemeläinen kahden lapsen isä ja yrittäjä Kota Collectivessa. Intohimoinen liikkuja, joka viihtyy paremmin ulkona luonnossa kuin kaupungin hulinassa. Vastuullinen kehitys ja lähimatkailu innostaa vapaa-aikana ja töiden puolesta.

Seuraa Miikkaa: Instagram

Kuva © Jani Kärppä

 

noora_sustaiblyfit

@noora_sustainablyfit

Kestävästi kunnossa pysymisen puolesta pyristelevä helsinkiläinen elämäntapaliikkuja, joka uskoo arjen valintojen vaikuttavuuteen ja siihen että hyvin eletty hyvä arki on avain onnellisuuteen. Vastuullisempia valintoja varuste- ja vaateostoksilla, kiertotalouden ihmettelyä, kasvisruokaa ja rehellistä tiliotetta hankinnoista. Rakastaa elämyksiä ja elämää ulkona, matkustaisi mielellään enemmänkin, mutta pyrkii myös aina punnitsemaan elämysten hinnan kaiken hyvinvoinnin kannalta.

Seuraa Nooraa: Instagram, Facebookblogi

 

Vastuullinen vaikuttaja @outilespyy

@outilespyy

Outi Pyy on vastuullisuusvaikuttaja, blogisti, puhuja, vastuullisuuden liiketoimintakonsultti, kestävän vaatehuollon ja kierrätysmuodin ammattilainen. Outi on yksi Suomen äänekkäimmistä vastuullisen kuluttamisen puolestapuhujista ja luennoitsijoista. Hänen somekanavansa käsittelevät vastuullista muotia, tekstiilikierrätystä, vaatehuolto ja yleensä sitä miten voi muuttaa kulutuksensa kestävämmäksi.

 

Seuraa Outia: Instagram, FacebookTwitterkotisivu

 

Vastuullinen vaikuttaja Ami Värtö

@pallonkokoinenelama

Ami pitää @pallonkokoinenelama Instagram-tiliä ja samannimistä blogia. Ami pitää esillä aikamme tärkeimpiä asioita ilmastokriisistä luontokatoon ja pyrkii näyttämään esimerkkiä vastuullisesta elämäntavasta.

 

Seuraa Amia: Instagram, Facebookblogi

 


Vastuullinen vaikuttaja @reettapelli@reettapelli

Reetta on 27-vuotias slow fashionin ja käsitöiden puolestapuhuja Oslosta. Kirppistely ja vastuulliset valinnat erityisesti muodin suhteen ovat lähellä Reetan sydäntä ja pääpainona sisällöissä. Reetta on hurahtanut neulomiseen ja ompelemiseen tavoitteenaan olla "neulomisinfluensseri", joka kannustaa kokeilemaan neulomista ja käsitöitä! Reetta jakaa myös itsesuunnittelemiaan helppoja rknits neuleohjeita, joista on helppo aloittaa neulomisharrastus.
Seuraa Reettaa: Instagram, blogi

 

Vastuullinen vaikuttaja @roosarahkonen

@roosarahkonen

Roosa Rahkonen on feministi, aktivisti ja #kirppisfeed haasteen perustaja, joka opiskelee Helsingin yliopistossa viestintää. Hänen teemoistaan tärkeimpiä ovat armollisuus mielenterveystyön puolesta puhuminen ja kestävämpi arki.

Seuraa Roosaa: Instagram, Youtube, blogi

 

 

Vastuullinen vaikuttaja @roskapaiva@roskapaiva

Eino on 34-vuotias perheenisä, joka kerää ja kuvaa roskia, samalla levittäen tietoa luonnon roskaantumisesta. Roskapäivä-tilillä on kuvia, videoita ja infoa kaikesta roskaantumiseen liittyvästä sekä roskankeräyshaasteita ja -kilpailuja. Välillä mennään vakavilla aiheilla, joskus huumori edellä tai esim. musiikkihommilla, kuitenkin aina omalla meiningillä.

Seuraa Einoa: Instagram

 

 

Vastuullinen vaikuttaja @veeramalmivaara

@veeramalmivaara

Lappilaiset synnyinjuuret vetävät sydämen metsään luonnon rauhaan. Luonto inspiroi pysähtymään hetkeen sekä pitää adrenaliinin huuruisen naisen liikkeellä. Olipa kyse polkujuoksusta, metsästyksestä tai hiihtovaelluksesta, on hän aina valmiina luontoseikkailuihin.

Seuraa Veeraa: Instagram, blogi

 

 

Äänestys on päättynyt ja voittaja on Outi Pyy!

Outi Pyy on valittu vuoden 2020 vastuullisuusvaikuttajaksi valtavalla äänimäärällä. Paljon onnea Outi!

Kiitos kaikille ehdokkaille, jotka lähtivät mukaan kisaan. Kaikki kisan vaikuttajat tekevät tärkeää työtä ja ovat inspiraation lähteitä seuraajilleen eri vastuullisuusteemoissa. Toivomme että kisa kasvatti tietoisuutta vastuullisuusvaikuttajista ja vastuullisuusteemat nousevat näin myös someilmiöstä konkreettisiksi teoiksi.

Lue kommenteista perusteluja, miksi yllä mainitut vaikuttajat ovat inspiroineet seuraajiaan parempiin valintoihin ja vastuulliseen elämäntyyliin. Löytyikö tästä postauksesta myös uusia seurattavia sinulle?

100 vastausta

Eveliina
Eveliina

11 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä. Outi jakaa empaattisesti hyvin faktapohjaista tietoa vastuullisuudesta. Outin kautta olen tutustunut lukemattomiin vastuullisiin kotimaisiin brändeihin ja opetellut keventämään omaa kemikaalikuormaa ja huoltamaan vaatteita. Outin jakama sisältö on aivan tajuttoman laadukasta!

Tuulis
Tuulis

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy.
Pitkän linjan vaikuttaja, vastuullisuuden puolesta puhuja jo ennen kuin termiä edes yleisesti käytettiin. Hän on kehittynyt ja kehittänyt alaa valtavasti. Monipuolinen osaaja ja tekijä.

Henkka
Henkka

11 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä. Olen seurannut häntä vuosia, ja voi sanoa että hänen ansiostaan en vain pese ja huolla vaatteitani ja kodin tekstiilejä oikein, vaan myös osaan ostaa ne oikein.

Margarita Eklund
Margarita Eklund

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy on mullistanut suhtautumiseni vastuulliseen kuluttamiseen ja inspiroinut tekemään hiilijalanjälkeä pienentäviä arjen valintoja.

Anne
Anne

11 helmikuu, 2021

Julia Thuren
Osaa kertoa mielenkiintoisesti aiheesta kuin aiheesta ja puhunut monien tärkeiden asioiden puolesta.

Sanna
Sanna

11 helmikuu, 2021

Pipsa, arvokasmaailma. Käytännönläheinen ja inhimillinen, hyviä vinkkejä kohti parempaa ekologisuutta.

Jenni A.
Jenni A.

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Olen seurannut häntä vuoooooosikausia ja oppinut häneltä vuosien mittaan paljon. Edelleen seurannassa. 👌🏻

Toveriorava
Toveriorava

11 helmikuu, 2021

Outi pyy puhuu painacaa asiaa muttei lainkaan syyllistäen!

Anni
Anni

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy! Ei mitään mutua, vaan faktoja. Etenkin hänen tietämyksensä tekstiileistä, niiden ympäristövaikutuksista jne, on huimaava

Emmi
Emmi

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Avannut paljon vaateteollisuuden epäkohtia ja olen saanut vinkkejä esim vaatehuoltoon

Ida
Ida

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy, ehdottomasti! Selkeetä, jäsenneltyä, fiksua ja tarpeellista tietoa.

Mira
Mira

11 helmikuu, 2021

@OUTILESPYY
Olisin voinut valita monta, mutta Outilespyy jakaa todella hyvää tietoa vaatehuollosta kierrätykseen ja hän jos kuka osaa kertoa asioista niiden oikeilla nimillä mielenkiintoisesti ja yksinkertaisesti. Myös äidiltä lapselle, on tarvinnut vain linkata Outin tilit ja moni asia hoituu mutkattomammin 😊

Diana
Diana

11 helmikuu, 2021

@gia_matkakuume 💚 aivan mahtavia blogikirjoituksia ja instatarinoita! Gia antaa mahtavia vinkkejä ja haastaa jokaisdn olemaan vastuullisempi. Hän myös kertoo avoimesti omista kokemuksistaan. On tosi mahtavaa kuulla, miten voi esim matkustaa vastuullisemmin jne. Gia antaa myös ihania vinkkejä siitä, mille organisaatioille voi lahjoittaa ja mihin he lahjoittavat. Gia myös aina vastaa viesteihin ja jatkaa keskustelua. Viimeksikin puhuimme mm. vastuullisista talon/kämpän lämmitystavoista.

Sanna | Seven Seas
Sanna | Seven Seas

11 helmikuu, 2021

Äänestän Gia Forsman-Härköstä. Gia tuo somessa vastuullisuutta ja hyvää elämää kivalla tavalla esille.

Rebe
Rebe

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Hänellä on todella vahva tietämys ja osaaminen, tekee työtä sydämellä ja tarmolla. 🙏

Kaisa Piesanen
Kaisa Piesanen

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy! Informatiivisella, paneutuneella ja faktapohjaisella lähestymisellään Outi tekee meille tavallisille kuluttajille selväksi mitkä asiat on arjen valinnoista aidosti merkittävimmät ja helpottaa mm. vastuullisten brändien löytämistä omia vaateostoksia ajatellen. Vuoden 2020 jutuista on ehdottomasti mainittava tekstiilienlajittelua helpottava kaavio! Kansantajuista ja aidosti vaikuttavaa sisältöä!

Auri
Auri

11 helmikuu, 2021

OutiPyy on näistä ainoa, johon olen törmännyt entuudestaan ja jonkun aikaa seurannut. Hän on kiitettävän aktiivinen myös face-ryhmissä, ja sitä kautta myös tullut ihmisten tietoisuuteen jakaen paljon tietoa vastuullisesta kuluttamisesta ja tekstiiliteolisuudesta yleensä. Parasta vaikuttamista on tietysti se, joka tulee ihmisten tietoisuuteen ja se on kyllä kokopäivätyötä sitten.

Silvia
Silvia

11 helmikuu, 2021

Annan ääneni @NOORA_SUSTAINABLYFIT.
Nooran vastuulliset ja ekologiset valinnat ovat inspiroineet minuakin tekemään vastuullisia valintoja/hankintoja. Hänen instatilin myötä olen myös oppinut ajattelemaan vastuullisemmin. Ihania, inspiroivia postauksia. Iso peukku.

Tuulia
Tuulia

11 helmikuu, 2021

Monta huippua mukana mutta mun äänen saa @outilespyy, koska hän vaikuttaa sekä yhteiskunnan että yksilön tasolla.

Linda
Linda

11 helmikuu, 2021

Pipsa, @arvokasmaailma, on ihanan lempeä ja esimerkillinen vaikuttaja! Vaikka tässä on kyllä monia muitakin huikeita tyyppejä matkassa :)

Katja
Katja

11 helmikuu, 2021

Arvokas Maailma eli Pipsa! Kannustaa omalla esimerkillään arjen hyviin tekoihin.

Stello
Stello

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy ottaa esille sellaisiakin vastuullisuusasioita, joita moni ei ehkä tulisi muuten ajatelleeksi.

Aino
Aino

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy! Oon oppinut hänen kauttaan hurjasti vaateteollisuuden vastuullsuuskysymyksistä. Lisäksi hänen kanavistaan saa vinkkejä kestävämmän arjen toteuttamiseen. Hänen kohdallaan todella luotan siihen, että hän tietää mistä puhuu.

Camilla
Camilla

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy.
Suurin muutokseni viime vuonna oli vaateostosten vähennys ja tarkemmin vaatteiden taustan miettiminen. Outi auttoi tässä todella suuresti.

Nina
Nina

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Tilillä kiinnostavaa ja inspiroivaa sisältöä positiivisella asenteella!

Tiina
Tiina

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Jakaa asiantuntevaa ja faktoihin perustuvaa tietoa laajasti vaate- ja tekstiiliteollisuudesta. ❤

Sandra
Sandra

11 helmikuu, 2021

@outilespyy, hyödyllisten kasvomaskin käyttöohjeiden takia, pelasti elokuussa ✨

Milja Köpsi
Milja Köpsi

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy

Mira
Mira

11 helmikuu, 2021

@outilespyy – innostunutta, innostavaa ja inspiroivaa työtä joka päivä aamusta iltaan vastuullisuuden ympärillä.

Minttu
Minttu

11 helmikuu, 2021

@outilespyy on ihana persoona ja raudanluja ammattilainen! Sisällöt on aina luotettavaa faktaa ja ajatuksia herättäviä.

Sanni
Sanni

11 helmikuu, 2021

Ehdottomasti Outi Les Pyy! Outilla on vuosien rautainen ammattitaito ja kokemus alalta, jolla toimii vaikuttajana. Kotisivuilla on valtava tietopankki jollaista ei toista löydy suomeksi. Olen hyödyntänyt sivustoa niin kuluttajana kuin ammattilaiseba. Outi oli ja on edelleen aikaansa edellä ja vertaansa vailla.

Jasmina
Jasmina

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy kantaa vastuunsa vaikuttajana, faktoja eikä vain mielipiteitä. Inspiroi vastuulliseen elämään.

Hanne
Hanne

11 helmikuu, 2021

Juliaihminen! Hän on räntännyt ja jakanut niin paljon tietoa somessaan, ettei tosikaan! Olen hänen ansiosta kirjoittanut kansalaisaloitteita, päättänyt ostaa pyörän ja luopua autosta, alkanut sijoittaa fiksummin ja mitähän vielä🙏🏼🙏🏼 she is queeen

Daniel
Daniel

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Ymmärtää yritysten näkökulman ja heihin vaikuttamisen tärkeyden vastuullisuuden muuttuen maailmassa korulauseista konkretiaksi.

Laura
Laura

11 helmikuu, 2021

@OUTILESPYY
Sisältö on realistista, armollista ja hyväntuulista. Tuntuu, että Outin osaaminen tekstiilialalta on loputon!

Maarit
Maarit

11 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Olen seurannut hänen juttujaan varmaan vuoden tai pari ja oppinut ihan valtavasti uutta. Selkeää ja hyödyllistä tietoa ekologisuudesta ja vastuullisuudesta. Ihailen häntä kovasti.

Matilda
Matilda

11 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä! Outi kirjoittaa etenkin itselle kiusallisesta alueesta, eli muodista ja vaatetuotannosta. Vaikka ostankin suurimmaksi osaksi käytettyjä vaatteita, on Outin insta ollut hyvä lähde myös tuttujen teemojen syvällisemmässä tarkastelussa ja herättänyt pohtimaan omaa kulutuskäyttäytymistä. Olen saanut paljon tärkeää tietoa myös ilmasto- ja ympäristöasioista ylipäätään.

Riina
Riina

11 helmikuu, 2021

@outilespyy. Hän jakaa todella hyvää informaatiota vastuullisuudesta, tekstiileistä ja niiden hoidosta. Olen oppinut häneltä valtavasti.

Saara Kantonen
Saara Kantonen

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy. Kiinnostavia ja opettavia päivityksiä. Hyvät perustelut ja paljon faktaa, aina. Outi on esikuva-ainesta.

Sanni
Sanni

10 helmikuu, 2021

Mukana on monia hyviä ehdokkaita, mutta tällä kertaa Juliaihmistä! Julia on saanut minut pohtimaan omaa kulutustani ja sen tarpeellisuutta ja inspiroinut minua vastuullisemman kuluttamisen tiellä.

Esko
Esko

10 helmikuu, 2021

Ehdottomasti Outi Pyy! Olen seurannut Outin tekemisiä jo pitkään ja olen oppinut hänen kautta valtavasti etenkin vaatehuollosta. Hän on vaikuttaja, joka oikeasti vaikuttaa ja omaa siihen vaadittavan riittävän tietopohjan, mikä tekee hänen näkemyksistä hyvin perusteltuja ja siten niiden merkitys on helppo tiedostaa omissa kulutustottumuksissa ja isommassakin mittakaavassa. Outin storypäivitykset liittyen vintagevaatteiden pieniin ja nerokkaisiin suunnitteluratkaisuihin ovat kiinnostavia ja saavat ihmettelemään, miksi vaateteollisuudessa on koskaan lähdetty tekemään heikkolaatuista pikamuotia ajattomuuden ja kestävyyden kustannuksella.

Suvi
Suvi

10 helmikuu, 2021

@outilespyy

Todella kiinnostavaa ja käytännönläheistä sisältöä

Maaritti
Maaritti

10 helmikuu, 2021

@juliaihminen. Kiteyttää hyvin: älä osta mitään turhaa paskaa.

Eliisa Peippo
Eliisa Peippo

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä. Hän todella pureutuu rautaisella ammattitaidolla vaateteollisuuden epäkohtiin ja antaa postauksissaan sekä luennoillaan konkreettisia keinoja kuluttajalle tehdä kestävämpiä valintoja.

Outi Pyy myös antaa tekstiiliyrityksille/jälleenmyyjille mahdollisuuden muuttaa tapojaan kestävämmiksi antamalla heille suoria neuvoja, ehdotuksia sekä palautetta.

Olen nyt reilu vuoden seurannut Outi Pyytä instassa ja todennut, että hänenkaltaisiaan ihmisiä tarvitaan lisää, jotta vaatealan toimijat saataisiin ajattelemaan ja toimimaan kestävämmin.

Uskon, että Outi Pyy saa toiminnallaan paljon muutoksia aikaan ja todella edistää Suomen muuttumista vastuullisemmaksi.

Minna
Minna

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy 💚 on vaikuttanut omaan kuluttamiseeni.

E
E

10 helmikuu, 2021

@outilespyy ehdottomasti! Hyvä napakka tyyli tuoda asiat esille. Seuraamalla Outia, olen oppinut paljon vastuullisuudesta ja ennenkaikkea kestävästä vaatehuollosta.

Laura
Laura

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä, hän on tuonut selkeästi ja ymmärrettävästi esille eri alojen, varsinkin muoti- ja vaatealan vastuullisuusasioita ja herättänyt miettimään omaa toimintaa. Ehdottomasti voittaja!

Anna
Anna

10 helmikuu, 2021

Ami Värtö @pallonkokoinenelämä. Postaa instassa ilmastokriisistä ja puhuu asiaa ilman silottelua ja turhaa mainostamista.

Kaisa
Kaisa

10 helmikuu, 2021

Äänestän @Outilespyy. Outin instatiliä seuraamalla olen saanut monipuolisesti tietoa vastuullisuudesta eri näkökulmista hyvin perusteltuna.

Anna
Anna

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy! Hän jakaa tärkeää tietoa vaateteollisuuden ongelmista, vaatehuollosta ja tekstiilien oikeanlaisesta kierrätyksestä. Hänellä on ammattitaitoa ja kokemusta.

Sanna
Sanna

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä. Mieletön vastuullisten vaateostosten tietopankki.

Bertha Simojoki
Bertha Simojoki

10 helmikuu, 2021

Ehdottomasti Outi Pyy! Hän jakaa luotettavaa tietoa vastuullisuudesta yksinkertaisella ja helppolukuisella tavalla!

Reeta
Reeta

10 helmikuu, 2021

Ääneni menee Outi Pyylle, jonka some-ja blogipostauksia on ilo seurata. Hän tekee todella upeaa työtä tuodessaan vastuullisia merkkejä tietoisuuteen, kertoo ymmärrettävästi ja faktapitoisesti vastuullisesta kuluttamisesta. Outi on myös valmis ottamaan kritiikkiä vastaan, perustaa kirjoituksensa luotettaviin lähteisiin ja on tämän vuoksi hyvin uskottava ja luotettava asiantuntija alallaan.

Reeta
Reeta

10 helmikuu, 2021

Ääneni menee Outi Pyylle, jonka some-ja blogipostauksia on ilo seurata. Hän tekee todella upeaa työtä tuodessaan vastuullisia merkkejä tietoisuuteen, kertoo ymmärrettävästi ja faktapitoisesti vastuullisesta kuluttamisesta. Outi on myös valmis ottamaan kritiikkiä vastaan, perustaa kirjoituksensa luotettaviin lähteisiin ja on tämän vuoksi hyvin uskottava ja luotettava asiantuntija alallaan.

Venla
Venla

10 helmikuu, 2021

Roosa Rahkonen, ihanan inhimillistä ja innostavaa vastuullisuuspuhetta, jossa tuodaan esille faktoja, mutta korostetaan ettei kukaan ole täydellinen.

Veera
Veera

10 helmikuu, 2021

Juliaihminen insipiroi arjessa vastuullisuudessa ja elämänasenteellaan muutoinkin!

Johanna
Johanna

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy, hänen tiliään seuraamalla olen oppinut vaateteollisuuden ongelmista ja kestävistä vaihtoehdoista pikamuodin tilalle.

Essi Suomilammi
Essi Suomilammi

10 helmikuu, 2021

Ääneni menee Ami Värtölle. Arvostan hänen sinnikkyyttä ja taitoa artikuloida ilmastokriisi tavalla, joka vaikuttaa minun arkeen kuluttajana luontoa ajatellen.

Pauliina
Pauliina

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä: Hänen Insta-tilinsä kautta olen oppinut paljon esim vaatteiden lajittelusta ja huollosta. Lisäksi hän infoaa muista vastuullisuusaiheista, kuten tärkeistä kansalaisaloitteista.

Susanna Seppälä
Susanna Seppälä

10 helmikuu, 2021

Äänestän ehdottomasti @outilespyy. Hänen instatilinsä kautta olen oppinut vastuullisesta kuluttamisesta todella paljon. Hän jakaa tärkeää tietoa selkeästi ja sopivan napakalla otteella.

Pirjo Kukka
Pirjo Kukka

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Les Pyytä. Hän on jakanut ansiokkaasti tietoa vastuullisesta kuluttamisesta ja vaatteiden kierrätyksestä.

Viivi
Viivi

10 helmikuu, 2021

Fiiaemilia tuottaa kaunista sisältöä ja inspiroi sitä kautta tekemään vastuullisempia valintoja!

Leni
Leni

10 helmikuu, 2021

Ehdottomasti @arvokasmaailma:n Pipsa! Helpostitoteutettavia, sekä kekseliäitä ja monipuolisia vinkkejä kaikille! Lisäksi lempeä lähestymistapa on ehdottomasti valttia nykyajan itsekriittisessä maailmassa ❤️

Iina
Iina

10 helmikuu, 2021

Ääni menee Ami Värtölle, @pallonkokoinenelämä. Hän puhuu asioista niiden oikeilla nimillä, ilmastokriisistä kriisinä! Erityisesti pidän kun Ami nostaa instagramin stooriinsa uutisia ilmastosta: sekä meiltä, että maailmalta. Se on ehdottoman tärkeää, kun monet mediat tuntuvat tällä hetkellä keskittyvän vain koronasta uutisoimiseen ja toinen erittäin vakava kriisi jää huomiotta. Tarvitsemme ihmisiä, jotka jakavat tietoa selkeästi ja ajatuksella.

Johanna
Johanna

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy saa ehdottomasti ääneni. Hänen aktiivisuus ja tietous on saanut minut miettimään omia valintoja ja tekemisiä. Näin saadaan muutosta aikaiseksi jokaisen arjessa! 🙏🏼

Anne Nousiainen
Anne Nousiainen

10 helmikuu, 2021

Ääneni saa @outilespyy. Hänellä on huimasti tietoa vastuullisuudesta ja on hienoa, että hän jakaa sitä paljon myös muille.

Tanja Tikkanen
Tanja Tikkanen

10 helmikuu, 2021

@outilespyy

Outilla on laaja-alaista tietoa vastuullisuuden monista eri osa-alueista ja hän tuo ne kattavasti esille. Outin viestintä on asiantuntevaa, selkeää ja innostavaa. Outin viestintää on ilo seurata – samalla oma vastuullisuus on parantunut entisestään! 😊

Elina
Elina

10 helmikuu, 2021

@outilespyy saa ääneni. Pidän hänen tyylistään puhua asioista. Hän on puolesta, ei vastaan. Hän osaa valistamisen jalon taidon, eikä tee sitä ylimielisesti vaikka joku olisikin eri mieltä tai ei uskoisi tutkittuun tietoon.

Laura
Laura

10 helmikuu, 2021

@outilespyy! Kaikkein eniten olen oppinut hänen postauksistaan.

Topi
Topi

10 helmikuu, 2021

Pipsa! @Arvokasmaailma
Ihania ja opettavaisia postauksia, joissa on lempeä vivahde.

Emma
Emma

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy on kyllä ehdoton suosikkini näistä! Tietoa tulee monipuolisesti ja minulle juuri sopivassa muodossa. :)

Susann
Susann

10 helmikuu, 2021

@outilespyy Inspiroiva vaikuttaja, jolla ideoita ja rohkeutta toteuttaa visiotaan.

Noora
Noora

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä. Pidemmän linjan vastuullisuusvaikuttajaa saa Suomesta hakea.

Mira
Mira

10 helmikuu, 2021

@roosarahkonen, koska hän nostattaa mm. kirppistelyä ja kestävämpiä valintoja pintaan tuoreella sekä helposti lähestyttävällä tavalla.

Aino
Aino

10 helmikuu, 2021

Roskapäivä. Auttaa kiinnittämään huomiota roskaamiseen niin, ettei siitä tulisi vain itsestäänselvyys. Kannustaa konkreettisiin tekoihin ympäristön puolesta.

Asta Siponen
Asta Siponen

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä, erinomaisia käytännön vinkkejä ja vaikuttaja kestävää liiketoimintaa kohti

Helena
Helena

10 helmikuu, 2021

Äänestän @outilespyy! Outilla on tajuttomasti tietoa vaatteista koko elinkaaren ajalta ja Outi tekee työtä vastuullisesti ja todella ammattimaisella otteella. Siinä on ihminen, jonka postaukset pitäis tulla kaikkien nähtäväksi!

Eve
Eve

10 helmikuu, 2021

Äänestän @arvokasmaailma Pipsaa. Hänen päivitykset ovat aina kannustavia ja ajatuksia herättäviä, mutta eivät tuomitsevia. Se on mielestäni hirveän inspiroivaa seurattavaa!

Rauni Pyy
Rauni Pyy

10 helmikuu, 2021

Ääni Outille. On jo 15 vuoden ajan puhunut. vastuullisuudesta ja kierrätyksestä ! Kannustan vahvasti.

Aino
Aino

10 helmikuu, 2021

@arvokasmaailma sillä Pipsa on saanut omaa ajattelutapaani muuttumaan lempeästi kestävämpään suuntaan. Arvostan sitä, ettei hän millään tapaa syyllistä vaan korostaa oman jaksamisen merkitystä ja “pieniä voittoja”!

Tiina
Tiina

10 helmikuu, 2021

OUTI ❤️ tuo tärkeän ja välillä hankalankin asian esille ymmärrettävästi, kannustaen ja ilman tuomitsemista. Ja Outin videot saa myös hyvälle tuulelle ❤️. Viestit on elämänmakuisia, muttei tiukkapipoisia ❤️.

Johanna Paatola
Johanna Paatola

10 helmikuu, 2021

Outi Les Pyy. Koska hän nostaa tärkeitä asioita vaatejutuist esille,.joita kaikkien pitäisi oppia. Arvostan pitkää työtä hyvälle asialle.

Maria Peippo
Maria Peippo

10 helmikuu, 2021

Pipsa Valkeilalle ääni täältä. Hän on niin positiivinen ja tuonut kestävän elämän helpostilähestyttävällä tavalla keskuuteemme.

Miia
Miia

10 helmikuu, 2021

Pipsa Valkeilan ja @arvokasmaailma ehdottomasti! Mielestäni kaikenlaista kulutusta tulisi vähentää ja siihen Pipsa antaa erinomaisia vinkkejä!

Anneli
Anneli

10 helmikuu, 2021

OUTI PYY <3 Selkeää ja informatiivista vastuullisuusviestintää kaikissa somekanavissa – monet Outin arkivinkeistä on tulleet käyttöön.

Suvi
Suvi

10 helmikuu, 2021

Pipsa Valkeilalle ääni! Pipsan vähäeleinen ja nöyrä tyyli on saanut minut rauhoittumaan tavaran haluamisen ja kuluttamisen suhteen. Filosofia “vähemmän on enemmän” arvostaa aineettomat asiat, perheen ja jo olemassa olevien asioiden hyödyntämisen arjessa uusien sijaan ovat oikeasti tärkeintä elämässä. Rohkea Pipsa! ❤️

Iiris
Iiris

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyytä! Outin Instagramissa kantava teema on vastuullisuus, jota Outi käsittelee kannustavalla ja kaunistelemattomalla asenteella näkökulmasta kuin näkökulmasta. Informatiivisuus ja käytännönläheisyys on jokaisen aiheen kohdalla taattu!

Nita
Nita

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy! Sisältö on luotettavaa, perustelut on ymmärrettäviä ja pohjautuu faktaan.

Epixu
Epixu

10 helmikuu, 2021

@OUTILESPYY on valintani. Hänen pitämällään luennolla sain lopullisen kipinän vastuullisempaan kulutuskäyttäytymiseen! Aloin myös itse valmistaa ZeroWaste menetelmällä vaatteita myyntiin. Ehdottomasti innostava puhuja ja vastuullisen käyttäytymisen malliesimerkki😊

Meeri
Meeri

10 helmikuu, 2021

Äänestän @ARVOKASMAAILMA eli Pipsa Valkeilaa. Hänellä on innovatiivisia ideoita vastuullisuuden toteuttamiseen ja hän osaa jakaa näitä ideoitaan kiinnostavasti! Pipsa tuo hyvin esiin monipuolisia arjen eri ulottuvuuksiin liittyviä matalan kynnyksen tekoja, joilla jokainen voi vähentää ympäristökuormaansa.

Karoliina
Karoliina

10 helmikuu, 2021

Ääni menee Amille/Pallonkokoinem elämä. Instagramissa olen seurannut alusta asti. Perehtyy asioihin hyvin ja selittää ne yksinkertaisesti. Moni asia on muuttunut vieläkin parempaan suuntaan omassa elämässäni ympäristöä ajatellen.

Elina
Elina

10 helmikuu, 2021

Ääni @arvokasmaailma. Pipsa kertoo paljon esimerkkejä miten jokainen meistä voi elää vastuullisesti omien voimavarojen mukaan.

Silja
Silja

10 helmikuu, 2021

@outilespyy ehdottomasti! Todella hyödyllistä, käytännönläheistä ja luotettavaa sisältöä, ansaitsisi todellakin tämän voiton.

Vilma
Vilma

10 helmikuu, 2021

@roskapaivan Eino on inspiroinut katsomaan omaa elinympäristöä ja roskia uudesta näkövinkkelistä. Miten kuvat voivatkin yhtäaikaa olla niin hienoja ja iljettäviä? Nykyään tulee koiria ulkoiluttaessa kerättyä kakkapussiin matkalta löytyvät roskat ja voi sitä iloa, kun joku kerta reitin varrella ei olekaan yhtään roskaa poimittavaksi! Ajatella, miten siistinä meidän luonto pysyisi, kun jokainen poimisi muutaman roskan päivässä? Surullista on tietysti se, että kenenkään ei tarvisi poimia yhtäkään roskaa, kun jokainen tekisi niinkin pienen ja yksinkertainen jutun, että huolehtisi omat roskansa pois luonnosta.

Raija Eloranta
Raija Eloranta

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy on valintani, koska hän on kaiken vastuullisuusvaikuttamisen äiti!

Johanna
Johanna

10 helmikuu, 2021

Monta hyvää vaihtoehtoa, mutta ääni menee Outi Pyylle. Selkeitä, informatiivisia, ammattimaisia ja harkittuja sekä hyvin pohjustettuja juttuja. Paljon uutta tietoa ja uusia näkökulmia! Ei syyllistä mutta osaa perustella asiat niin että (toivottavasti) moni sellainenkin joka ei ole vastullisuuteen huomiota kiinnittänyt, alkaa asiaa ajatella!

Jossu
Jossu

10 helmikuu, 2021

Tietysti @pallonkokoinenelama eli Ami. Hyvää faktoihin perustuvaa tietoa ilmastonmuutoksesta sekä sen vaikutuksista. Ami jaksaa paneutua aiheisiin kunnolla, viesti on kirkas ja valoisa vaikka aiheet eivät ole. Kaikki voimme tehdä jotain jos tiedämme mitä tehdä. <3

EV
EV

10 helmikuu, 2021

Outi Pyy @outilespyy tekee timanttista sisältöä. Aina oppii uutta!

Nina
Nina

10 helmikuu, 2021

Äänestän Outi Pyylle! Lähestyy vastuullisia asioita asiallisesti ja rehellisesti, inhimilliset tekijät huomioonottaen.

Henna
Henna

10 helmikuu, 2021

Outi Lespyy
Hän pisti minut ajattelemaan omaa vastuullisuutani ja miten sitä voisi parantaa. Hän on jakanut facessa ja Instassa helposti ymmärrettäviä vinkkejä, joista on ollut minulle apua.

1 2 3 7 Seuraava

Lisää kommentti

Huomaathan ystävällisesti, että kommentit hyväksytään ennen julkaisemista


Katso myös Bee Good Blogi

Henkilökunta suosittelee: Treeni- ja vapaa-ajan vaatteet odottaville äideille
Henkilökunta suosittelee: Treeni- ja vapaa-ajan vaatteet odottaville äideille

28 huhtikuu, 2022 3 min lukuaika

Blogipostaus kuuluu sarjaamme "Henkilökunta suosittelee", jossa Weekendbee-tiimin jäsenet esittelevät omia suosikkituotteitaan.

Tässä postauksessa Weekendbeen toinen perustaja ja markkinoinnista vastaava Aissa kertoo omia suosikkejaan raskaana olevien äitien vastuullisesti valmistetuista treeni- ja vapaa-ajan vaatteista.

Lue lisää
Naisten perustamat vastuulliset urheilu- ja ulkoiluvaatemerkit
Naisten perustamat vastuulliset urheilu- ja ulkoiluvaatemerkit

04 maaliskuu, 2022 4 min lukuaika

Oletko koskaan miettinyt, mitä tarinoita brändiemme takana on? Tällä kertaa, tulevan naistenpäivän kunniaksi, haluamme esitellä sinulle brändimme, jotka ovat naisten perustamia. Jatka lukemista saadaksesi tietää, miten Girlfriend Collective, Népra, Lilja the Label, Kari Traa, Houdini ja Varg saivat alkunsa.
Lue lisää
Miten joogavälineitä käytetään? Esittelyssä TOP5 joogavälineet
Miten joogavälineitä käytetään? Esittelyssä TOP5 joogavälineet

18 tammikuu, 2022 5 min lukuaika

Joogavälineitä voi hyödyntää harjoituksissa lukuisista eri syistä. Niiden avulla voit saada uusia kokemuksia, tunteita ja liikkeitä joogaharjoituksiisi.

Tässä artikkelissa esittelemme TOP5 ekologiset ja eettiset joogavälineet sekä kerromme miten välineitä käytetään osana joogamatkasi jokaista vaihetta kokemustasostasi riippumatta.

Tutustu tärkeimpiin joogavälinäisiin: vyöt, bolsterit, peitot, blokit ja pyyhkeet.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje