0

Ostoskorisi on tyhjä

Kiipeilemään? Aloittelijan vinkit ja vastuulliset kiipeilyvaatteet

3 min lukuaika

Kiipeilyssä et tarvitse kovinkaan monimutkaisia vaatteita. Rennot, liikkuvuuden sallivat kestävät pitkät housut, trikoot tai shortsit sekä toppi ja t-paita riittävät hyvin. Kun lajissa edistyy tai jo alkuun panostaa kestäviin vaatteisiin on kuitenkin hyvä varmistaa, että vaate on kestävä ja soveltuu kiipeilyyn. 

Kokosimme verkkokauppamme kiipeilyyn sopivat ekologisesti ja eettisesti tuotetut vaatteet naisille ja miehille.

Lue lisää

Ekologiset & eettiset joogavaatteet: Tässä vastuulliset brändimme!

2 min lukuaika

Joogassa vaatteiden pehmeys ja keveys ovat ensisijaisen tärkeitä, kun matolla harjoituksen on tarkoitus virrata ilman housujen nostelua ja topin uudelleen asettelua. Materiaalin ja saumojen tulee tuntua mukavalta ihoa vasten. Tärkeää on myös vaatteiden alkuperä ja vastuullinen tuotantotapa, ekologisuus ja eettisyys.

Katso kaikki jooga- ja treenivaatteemme

Lue blogistamme lisää vastuullisista joogavaatebrändeistämme >>

Lue lisää

Revontulia, vapaalaskua ja kuusenkerkkälattea - Millan vinkit Lapin talveen

2 min lukuaika

Testbeemme Milla toteutti pitkä aikaisen unelmansa muuttaessan Lappiin, Äkäslompoloon, Yllästunturin juurelle kesällä 2017. Pääseehän sieltä pois jos haluaa, Milla totesi epäilijöilleen. 

"Lapissa asuessa arkipäivien vapaa-aika ja vapaapäivät ovat usein samanlaisia kuin ennen pohjoisen lomilla. Takapihalta pääsee suoraan hiihtämään tunturiin tai kuvailemaan revontulia pakkasen kipristellessä varpaita."

Lue Millan terveiset ja vinkit Lapin talveen.

Lue lisää

Annin luottovarusteet vuorille - eettisesti tuotetut merinovillavaatteet

2 min lukuaika

Saimme Bee Good -blogiimme terveiset vuorikiipeilijä Anni Penttilältä. Helsinkiläisen vuorikiipeilijän tavoitteena on kiivetä maailman korkeimman vuoren Mt. Everestin huipulle vuonna 2020. 

Intensiivinen harjoittelu ja haastavat vuoristo-olosuhteet vaativat hyvin testatut, luottovarusteet, joista yhdeksi Anni nostaa Mons Royalen merinovillaiset kerrastot ja alusvaatteet.

Lue lisää Annin testikokemuksista vuorilta; miksi merinovillaiset kerrastot ja alusvaatteet ovat hänen luottovaatteitaan ja kulkevat mukana kaikilla vuoristo- ja harjoittelumatkoilla.

Lue lisää

Juhani Henriksson: "Haluan kasvattaa lapseni Lapin luonnon äärellä"

3 min lukuaika

Saimme isänpäivän kynnyksellä haastatteluun Juhani Henrikssonin; isän, yrittäjän, luonnon ja hyvien tarinoiden ystävän. Monet tunnistavat Juhanin tv-juontajana mm. olympia-studiosta ja Arktiset Vedet -ohjelman juontaja-käsikirjoittajana. 

Kahden pienen lapsen isä muutti Helsingin sykkeestä Napapiirille keväällä 2018. Yksi tärkeimmistä syistä muuttoon pääkaupungista pohjoiseen oli luonto. Se, että lapset saa kasvaa ympäristössä, jossa luonto on luonnollinen ja olennainen osa elämää. 

Lue lisää Juhanin Lappi-kuulumisia ja vinkit lasten kanssa retkeilyyn.

Lue lisää

Polkujuoksijan vastuulliset varustevinkit syyslenkeille

2 min lukuaika

Polkujuoksuun hurahtanut Testbeemme Hanna jäi Saksan vuorilla koukkuun polkujuoksun tuomaan henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon. Nyt Suomessa harjoitteleva juoksijanainen tähtää ensimmäiselle ultramatkalleen, mutta ei kelloa tuijottaen, vaan luonnosta ja liikkeestä nauttien.

Hanne lähettää terveiset Nuuksion lenkiltään ja kertoo samalla  Weekendbeelaisille varustepuolen vinkit syksyisille polkujuoksulenkeille. 

Lue lisää

Testbee Santen suosikit miesten eettisistä urheiluvaatteista

2 min lukuaika

Kestävyys, helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja eettisyys ohjaavat miesten urheiluvaatevalintoja

Tähän yhtyy myös vuorijuoksija, kiipeilijä, ulkoilma-addikti Sante Ahonen.  Tiedustelimme Santelta hänen suosikkitreenivaatettaan, sen ominaisuuksia sekä sitä, miksi nuori mies haluaa suosia ekologisia ja ympäristöystävällisiä urheiluvaatemerkkejä. 

Jutun lopussa kuulet myös, miksi Sante EI SAANUT tämän vuoden Norjan reissulla kommentteja hienhajusta vaelluskavereiltaan!  

Lue lisää

Polkujuoksijat Sophia & Michael: "Muutto New Yorkin kiireestä Ruotsin saaristoon sai meidät hidastamaan tahtia"

1 min lukuaika

Sophia ja Michael ovat ruotsalais-amerikkalainen pari Live Slow Run Far -blogin takana. He päättivät luopua New Yorkin hektisestä elämästä ja muuttivat kaksi vuotta sitten Ruotsin maaseudulle saariston rauhaan.

"Muuton myötä olemme innostuneet puutarhan hoidosta, kasvisruokien kokkauksesta ja päässeet syventymään rakkaaseen polkujuoksuharrastukseemme", kertoo onnellinen pariskunta.

Voit lukea lisää Sophian ja Michaelin elämäntavasta Weekenbeen englanninkielisestä Bee Good blogista >> Seuraa myös muita sosiaalisen median kanaviamme - jaamme tulevaisuudessa lisää inspiraatiota Live Slow Run Far -parin elämästä!

Lue lisää

Miten varustautua talvijuoksuun - Saana Tromssasta kertoo omat vinkkinsä

2 min lukuaika

Talvijuoksussa vaikeinta on usein päästä eteisen kynnyksen yli. Pimeä ja kylmä ulkoilma ei houkuttele hylkäämään kotoisaa sohvan nurkkaa. Tämän tietää hyvin myös suomalainen Saana, joka asuu Tromssassa perheensä kanssa. Saana lupasi kertoa meille, miksi hän rakastaa juoksemista ja miten hän pystyy ylläpitämään juoksurutiiniaan läpi pitkän ja kylmän talven. 
Lue lisää

CrossFit-ammattilaisen vinkit vastuullisten treenivaatteiden valintaan

1 min lukuaika

CrossFit vaatii paljon treenivaatteilta, sillä monipuolisessa lajissa vaatteiden tulee kestää ja tukea muun muassa painonnostoa, burpee-liikkeitä, juoksua ja erilaisia voimisteluliikkeitä. Kysyimme CrossFit urheilijalta ja valmentajalta, Elli Gromovilta, millä perusteella hän valitsee treenivaatteensa boksiin. 
Lue lisää

Miten pukeutua talvipyöräilyä varten ja muita vinkkejä aloittelijoille

2 min lukuaika

Talvella pyöräily voi olla erityisen hauskaa, jos siihen on varustautunut hyvin. Kuten muidenkin talvilajien kohdalla, myös talvipyöräilyssä on tärkeää valmistautua oikeanlaisilla varusteilla ja vaatetuksella.

Haastattelimme pyöräilyasiantuntijoita Keli Clothingilta, jotta saisimme vinkkejä, miten varustautua tulevaa kylmää, pimeää ja liukasta talvipyöräilysesonkia varten. 

Lue lisää