0

Ostoskorisi on tyhjä

Meret ja muovijäte - Mitä sinä voit tehdä auttaaksesi?

3 min lukuaika

Muovi on melkein liiankin tuttu meille. Emme välttämättä aina edes tiedä missä kaikessa muovia käytetään, kuten esimerkiksi elektroniikka, vaatteet ja kosmetiikka. Olemme päivittäin useita kertoja kosketuksissa muovin kanssa, käsitellessämme ostamiamme pakkauksia, pukeutuessamme, peseytyessämme, kantaessamme kaupan muovikassia, ajaessamme autoa ja työskennellessämme tietokoneella. Valitettavasti liian moni joka päiväisessä käytössä oleva muoviesine päätyy roskiin yhden käyttökerran jälkeen. 
Lue lisää

Mukana Itämeren suojelussa - Entinen huippupurjehtija ja kansanedustaja Sari Multala

2 min lukuaika

Sari Multala on entinen kilpapurjehtija, joka on urheilujärjestöaktiivisuuden lisäksi tunnettu Kokoomuksen kansanedustajana ja Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Kysyimme Sarilta muun muassa, mitä Itämeri hänelle merkitsee ja miten hän aikoo työskennellä eduskunnassa Itämeren hyväksi jos tulee valituksi toiselle kansanedustajakaudelle.

Lue lisää

Rakkaudesta Itämereen - Haastattelussa palkittu vedenalainen valokuvaaja Pekka Tuuri

2 min lukuaika

Pekka Tuuri on palkittu vedenalainen valokuvaaja Espoosta. Hän on taustaltaan diplomi-insinööri, mutta viettää nykyään ison osan ajastaan harrastuksensa parissa pinnan alla kuvatakseen karua, mutta kaunista luontoa Itämeressä tai suomalaisissa järvissä. 
Lue lisää

Tilaa uutiskirje