0

Ostoskorisi on tyhjä

Polkujuoksijan vastuulliset varustevinkit syyslenkeille

2 min lukuaika

Polkujuoksuun hurahtanut Testbeemme Hanna jäi Saksan vuorilla koukkuun polkujuoksun tuomaan henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon. Nyt Suomessa harjoitteleva juoksijanainen tähtää ensimmäiselle ultramatkalleen, mutta ei kelloa tuijottaen, vaan luonnosta ja liikkeestä nauttien.

Hanne lähettää terveiset Nuuksion lenkiltään ja kertoo samalla  Weekendbeelaisille varustepuolen vinkit syksyisille polkujuoksulenkeille. 

Lue lisää

Miten voimme suojella talviamme? Haastattelussa POW-lähettiläs Jani Johansén

2 min lukuaika

Talvet ovat meille Weekendbeessä erityisen rakkaita. Siksi halusimme lähteä tukemaan Protect Our Winters Suomea heidän missiossaan edistää keskustelua ja toimia ilmastonmuutosta vastaan, jotta myös tulevaisuudessa saisimme nauttia lumisista talvista. 

Pääsimme myös haastattelemaan POW-lähettilästä Jani Johansénia ja keskustelemaan, miten me kaikki lumiurheilulajeja rakastavat voisimme suojella talvia.

Lue lisää

Testbee Santen suosikit miesten eettisistä urheiluvaatteista

2 min lukuaika

Kestävyys, helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja eettisyys ohjaavat miesten urheiluvaatevalintoja

Tähän yhtyy myös vuorijuoksija, kiipeilijä, ulkoilma-addikti Sante Ahonen.  Tiedustelimme Santelta hänen suosikkitreenivaatettaan, sen ominaisuuksia sekä sitä, miksi nuori mies haluaa suosia ekologisia ja ympäristöystävällisiä urheiluvaatemerkkejä. 

Jutun lopussa kuulet myös, miksi Sante EI SAANUT tämän vuoden Norjan reissulla kommentteja hienhajusta vaelluskavereiltaan!  

Lue lisää

Polkujuoksijat Sophia & Michael: "Muutto New Yorkin kiireestä Ruotsin saaristoon sai meidät hidastamaan tahtia"

1 min lukuaika

Sophia ja Michael ovat ruotsalais-amerikkalainen pari Live Slow Run Far -blogin takana. He päättivät luopua New Yorkin hektisestä elämästä ja muuttivat kaksi vuotta sitten Ruotsin maaseudulle saariston rauhaan.

"Muuton myötä olemme innostuneet puutarhan hoidosta, kasvisruokien kokkauksesta ja päässeet syventymään rakkaaseen polkujuoksuharrastukseemme", kertoo onnellinen pariskunta.

Voit lukea lisää Sophian ja Michaelin elämäntavasta Weekenbeen englanninkielisestä Bee Good blogista >> Seuraa myös muita sosiaalisen median kanaviamme - jaamme tulevaisuudessa lisää inspiraatiota Live Slow Run Far -parin elämästä!

Lue lisää

Miten varustautua talvijuoksuun - Saana Tromssasta kertoo omat vinkkinsä

2 min lukuaika

Talvijuoksussa vaikeinta on usein päästä eteisen kynnyksen yli. Pimeä ja kylmä ulkoilma ei houkuttele hylkäämään kotoisaa sohvan nurkkaa. Tämän tietää hyvin myös suomalainen Saana, joka asuu Tromssassa perheensä kanssa. Saana lupasi kertoa meille, miksi hän rakastaa juoksemista ja miten hän pystyy ylläpitämään juoksurutiiniaan läpi pitkän ja kylmän talven. 
Lue lisää