0

Ostoskorisi on tyhjä

09 Lokakuu, 2019 2 min lukuaika

Ekologiset eettiset joogavaatteet: Tässä vastuulliset brändimme! 

"Oooooomm", kuuluu matolta. Joogaharjoitus alkaa meditaatiolla, jooga-asanat virtaavat liikkeessä ja lopussa joogi lepää rentoutuneena savasanassa.

Joogassa vaatteiden pehmeys ja keveys  ovat ensisijaisen tärkeitä, kun matolla harjoituksen on tarkoitus virrata keskittyneesti ilman housujen nostelua ja topin uudelleen asettelua. Vaatteiden tulee kestää kevyttä hikoilua ja materiaalin ja saumojen tulee tuntua mukavalta ihoa vasten.

Suosikkileggingsien toivotaan kestävän käytössä vuodesta toiseen. Kestäviä vaatteiden pesutapoja ja hoito-ohjeita noudattamalla onkin mahdollista pidentää vaatteiden käyttöikää ja siten lisätä niiden ekologisuutta.

Parhammillaan joogavaatteet ovat niin mukavia ja kauniita päällä, että niitä käytetään myös kotona ja arjessa.


Monelle harrastajalle joogasta muodostuu myös syvempi ja merkityksellinen elämäntapa. Joogaharjoittelu ja joogafilosofiaan tutustuminen vahvistavatkin monella vastuullisisten arvojen merkitystä. Joogeille tärkeiksi elämäntavoiksi voivat nousta esimerkiksi kasvisruokavalion suosiminen, elävän (ihmisten, eläinten ja luonnon) kunnioittaminen, sekä kestävä kuluttaminen.

Tästä syystä me Weekendbeellä haluamme tarjota joogeille parhaat ekologiset valinnat myös joogavaatteiden saralla.

Tässä 5 suosikkiamme vastuullisista joogavaatteista

Eettiset joogavaatteet

1. Girlfriend Collective - Maanläheisiä värejä, kauniita, mukavia joogavaatteita ekologisesti!

Girlfriend Collectiven kauniit, mukavat ja ekologiset joogavaatteet ovat kaiken ikäisten ja kokoisten naisten suosikkeja! Erityisesti korkea vyötäröiset Compressive-trikoot ovat monen Weekendbee-asiakkaan suosikkeja!

Girlfriend Collectiven tavoitteena on olla mahdollisimman läpinäkyvä koko vaatetuotantoketjussa. Materiaalit ovat joko kierrätettyä polyesteria tai nylonia, jota tuotetaan kierrätetyistä muovipulloista ja kalastusverkoista yhdessä taiwanilaisen kumppanin kanssa. Vaatteet ommellaan tanskalaisen perheen omistamassa tehtaassa Vietnamissa.

Girlfriend haluaa jatkuvasti kehittää vastuullisia toimintatapojaan ja on mukana hyväntekeväisyysprojekteissa mm. elokuussa 2019 Girlfriend Collective lahjoitti 10% yhden päivän myynnistä Amazonia-sademetsän suojeluun.

Girlfriend Collectionin kauniit ja eettiset joogavaatteet löydät täältä >> 

 

Eettiset joogavaatteet

2. Népra - Istuvia, laadukkaita ja vastuullisia vaatteita joogaan ja muihin sporttilajeihin suomalaiselta brändiltä

Népra on kahden suomalaisen naisen, Aman ja Essin, perustama urheiluvaatemerkki Lahdesta, jonka kulmakivinä ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, minimalistisuus ja eettisyys.

Trikoot, topit, paidat ja housut ovat suosittuja myös crossfittaajien joukossa, mikä kertoo, että vaatteet on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta. Népran mallistossa on myös upea vastuullisten urheiluvaatteiden valikoima miehille.   

Naisten puolella Népran korkeavyötäröiset joogalegginsit ovat erittäin kysyttyjä ja täydennämme varastoamme jatkuvasti. Jos toivomasi tuote on loppu, lisääthän sähköpostisi tuotteen tilaussivulle, niin saat heti tiedon, kun uusia tuotteita taas saatavilla kauttamme.

Tästä ihastelemaan suomalaisen Népran ekologisia joogavaatteita>>

 

 

3. OGNX - "ORGANICS" - Eettisiä joogavaatteita kohtuulliseen hintaan 

OGNX (äännetään organics) on vuonna 2012 Berliinissä perustettu vastuullista muotia valmistava yritys, jonka missiona on valmistaa vastuullisia, korkealaatuisia ja eettisiä vaatteita kohtuulliseen hintaan. OGNX:set uskovat, että vastuullinen muoti pitäisi olla kaikkien saatavilla. 

Weekenbeen asiakkaiden suosikkeja ovatkin olleet OGNX:n joogatopit, bikram-joogashortsit, värikkäitä joogatrikoita unohtamatta. 

Tutustu OGNX-joogavaatteisiin sivuillamme >>

Ekologiset joogavaatteet Patagonia

4. Patagonia - Joogavaatteita monipuoliseen käyttöön ekologisten vaatteiden ikoni-brändiltä

Jo vuodesta 1973 asti vastuullisten vaatteiden valmistamisen edelläkävijänä toiminut Patagonia pohjaa kaiken toimintansa vihreille arvoille ja kestävän kehityksen tukemiselle. Yritys mm. lahjoittaa osan voitostaan ympäristöjärjestöille. Lisäksi Patagonia ottaa kantaa ympäristökysymyksiin ja pyrkii vaatetuotannossaan kuormittamaan mahdollisimman vähän luontoa. 

Patagonian tuotteet ovat kestäviä ja suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Samat trikoot sopivat siis joogaan, juoksuun tai vaikkapa lämpimiksi välihousuiksi kylmiin säihin. 

Syyskuussa 2019 Weekendbeen valikoimaan liittynyt Patagonia tarjoaa joogaharrastajille, miehille ja naisille, laajan valikoiman trikoita, toppeja, paitoja ja pitkähihaisia. Kaikki taattua Patagonia-laatua!

Tästä Patagonian joogaan sopivat eettiset urheiluvaatteet>>

Ekologiset joogavaatteet Prana

5. prAna - Joogamuotia vastuullisesti Kaliforniasta

prAna sai alkunsa kalifornialaisesta autotallista vuonna 1992. prAnan vaatteet ovat kauniita, Kalifornia-henkisiä, lifestyle- ja urheiluvaatteita, joita valmistetaan pääosin luomupuuvillasta sekä hampusta. Koko tuotantoketju on läpinäkyvä ja raaka-aineiden alkuperä jäljitettävissä. Vaatteissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja lainkaan.

Pranan vastuullisen joogavaatevalikoiman ovat löytäneet niin naiset kuin miehetkin. Joogavaatteista Momento-toppija kloridi-vapaa E.C.O-joogamattonousevat Weekendbeen joogatuotteiden kärkeen joka kuukausi. 

prAnan ekologisesti valmistetutut joogavaatteet löydät täältä >>

Mikä on sinun suosikkisi? 

Lisää kommentti

Huomaathan ystävällisesti, että kommentit hyväksytään ennen julkaisemista


Katso myös Bee Good Blogi

Miten voimme suojella talviamme? Haastattelussa POW-lähettiläs Jani Johansén
Miten voimme suojella talviamme? Haastattelussa POW-lähettiläs Jani Johansén

17 Lokakuu, 2019 2 min lukuaika

Talvet ovat meille Weekendbeessä erityisen rakkaita. Siksi halusimme lähteä tukemaan Protect Our Winters Suomea heidän missiossaan edistää keskustelua ja toimia ilmastonmuutosta vastaan, jotta myös tulevaisuudessa saisimme nauttia lumisista talvista. 

Pääsimme myös haastattelemaan POW-lähettilästä Jani Johansénia ja keskustelemaan, miten me kaikki lumiurheilulajeja rakastavat voisimme suojella talvia.

Lue lisää
Testbee Santen suosikit miesten eettisistä urheiluvaatteista
Testbee Santen suosikit miesten eettisistä urheiluvaatteista

24 Syyskuu, 2019 2 min lukuaika

Kestävyys, helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja eettisyys ohjaavat miesten urheiluvaatevalintoja

Tähän yhtyy myös vuorijuoksija, kiipeilijä, ulkoilma-addikti Sante Ahonen.  Tiedustelimme Santelta hänen suosikkitreenivaatettaan, sen ominaisuuksia sekä sitä, miksi nuori mies haluaa suosia ekologisia ja ympäristöystävällisiä urheiluvaatemerkkejä. 

Jutun lopussa kuulet myös, miksi Sante EI SAANUT tämän vuoden Norjan reissulla kommentteja hienhajusta vaelluskavereiltaan!  

Lue lisää
Polkujuoksijat Sophia & Michael: "Muutto New Yorkin kiireestä Ruotsin saaristoon sai meidät hidastamaan tahtia"
Polkujuoksijat Sophia & Michael: "Muutto New Yorkin kiireestä Ruotsin saaristoon sai meidät hidastamaan tahtia"

16 Syyskuu, 2019 1 min lukuaika

Sophia ja Michael ovat ruotsalais-amerikkalainen pari Live Slow Run Far -blogin takana. He päättivät luopua New Yorkin hektisestä elämästä ja muuttivat kaksi vuotta sitten Ruotsin maaseudulle saariston rauhaan.

"Muuton myötä olemme innostuneet puutarhan hoidosta, kasvisruokien kokkauksesta ja päässeet syventymään rakkaaseen polkujuoksuharrastukseemme", kertoo onnellinen pariskunta.

Voit lukea lisää Sophian ja Michaelin elämäntavasta Weekenbeen englanninkielisestä Bee Good blogista >> Seuraa myös muita sosiaalisen median kanaviamme - jaamme tulevaisuudessa paljon lisää inspiraatiota Live Slow Run Far -parin elämästä!

Lue lisää

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi