0

Ostoskorisi on tyhjä

26 marraskuu, 2020 3 min lukuaika

Monikäyttöiset ja ajattomat vastuulliset vaatteet vapaa-aikaan

Kukapa meistä ei haluaisi pukeutua vain vastuullisesti tuotettuihin vaatteisiin. Sellaisiin, joiden valmistuksessa on käytetty vain eettisiä ja ekologisia tuotantomenetelmiä. Vaatteita, jotka toimivat monissa vapaa-ajan aktiviteeteissa ilman, että joka käyttöön tarvitsisi hankkia omaa vaatekertaa.

 

Me Weekendbeellä teemme työn puolestasi ja etsimme valikoimiimme vain vastuullisesti tuotettuja vaatteita, jotka ovat monikäyttöisiä, ajattomia ja laadukkaita. Vaikka olemme erikoistuneet eettisiin ja ekologisiin urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin, löydät valikoimastamme myös monikäyttöisiä työ- sekä vapaa-ajan vaatteita. Tämän jutun kuvissa Weekendbeen TestBeet esittelevät suosikki vapaa-ajan vaatteitaan Weekendbeen mallistosta. 

 

 

Patagonia eettinen fleece kierrätettyä polyesteria vapaa-aikaanPatagonia

Patagonia on erityisen tunnettu monipuoliseen ulkoiluun ja urheiluun soveltuvista vaatteista ja varusteista, mutta valikoimasta löytyy myös paljon toimistokelpoista ja vapaa-aikaan soveltuvaa arkivaatetta. Erilaiset takit sekä paidat kuten fleecet, colleget ja flanellipaidat sopivat mainiosti myös rentoon jokapäiväiseen oleskeluun.

 

Patagonian kaikki tuotteet valmistetaan ekologisista materiaaleista kuten kierrätetystä polyesterista tai nylonista, luomupuuvillasta, eettisestä untuvasta ja mulesing-vapaasta villasta. Lisäksi tuotanto on läpinäkyvää ja on avoimesti seurattavissa Patagonian The Footprint Chronicles sivuilla. Patagonia-tuotteiden mitoitus on normaali tai hieman rennompi, joten suosittelemme valitsemaan normaalin kokosi tai jos pidät istuvammasta koosta, valitse kahden koon väliltä pienempi.

 

TestBee Irenellä on käytössään kevyt Synchilla® Snap-T® Fleecepaita, joka on super lämmin ja pehmoisa fleece kierrätetystä polyesterista. " Niin ihanan pehmeä! Tämä jos joku pitää syksyn kylmetessä lämpimänä. Pehmeää materiaalia ja kivan rento malli. Tykkään! Ollut itsellä päällä metsäretkellä ja ihan arkipukeutumisessa. "
Varg kierrätetystä villasta valmistettu hame

VARG

Varg on ruotsalainen vastuullisesti valmistettujen vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Vargin ajattoman tyylikkäät ulkoiluun ja vapaa-aikaan soveltuvat vaatteet kuten takit, neuleet ja mekot ovat ihastuttaneet Weekendbeen asiakkaita.

Varg käyttää ainoastaan ekologisia materiaaleja tuotteissaan kuten kierrätettyä villaa, luomupuuvillaa, kierrätettyä polyesteria sekä eettistä untuvaa. Suurin osa Varg-tuotteista valmistetaan Euroopassa. Varg-vaatteiden mitoitus on normaali tai hieman rennompi, joten suosittelemme valitsemaan normaalin kokosi tai jos pidät istuvammasta koosta, valitse kahden koon väliltä pienempi.

TestBee Lauralla on päällään Vargin kierrätetystä villasta valmistettu Fårö-hame. "Love the material - warm, but light. The perfect companion on hiking trips where to skirt gives extra insulation for example when hammocking. Sleek design goes easily with smart casual style, too. The size runs rather large than small."

 

 

Aevor


Aevorin reput ja laukut ovat olleet huippusuosittuja niiden lanseeraamisesta lähtien. Travel-, Trip-, ja Daypack-reput soveltuvat niin viikonloppuseikkailuihin kuin jokapäiväiseen käyttöönkin. Vedenpitävät Proof-reput ovat osoittautuneet erinomaisen toimiviksi ennalta-arvaamattomassa säässä.  

Aevorin reput valmistetaan vähintään 50% kierrätetyistä muovipulloista saadusta kierrätetystä polyesterista. Lisäksi Aevor tekee yhteistyötä bluesign® järjestelmän sekä Fair Wear -yhdistyksen kanssa varmistaakseen myrkyttömän tuotantoprosessin sekä jatkuvasti parantaakseen työskentelyolosuhteita koko Aevor tuotannossa.

 

TestBee Rosiella on käytössään Aevorin Trip Pack värissä Bichrome Steam."Best choice for people, who love ageless design, comfort and ecofriendly fabrics. The Aevor Trip Bag is easy to open, variable in its size and could be used either for sports, business trips or a weekend abroad. The Bag is my daily companion!

 

 

North Outdoor

Merinovillaiset neuleet ja asusteet ovat monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä kumppaneita niin vapaa-aikaan kuin ulkoiluunkin. Merinovillassa viehättää erityisesti sen hengittävyys ja lämpötilan säätelykyky. Merinovilla on myös helppohoitoinen, pelkkä tuuletus riittää jos tahroja ei ole. 

North Outdoor on suomalainen merinovaatemerkki, joka valmistaa merinovillaisia alusasuja sekä vapaa-ajan neuleita mulesing vapaasta merinovillasta. Neuleet ja asusteet valmistetaan Suomessa, alusasut tulevat Kiinasta. Suosituimpia North Outdoor -neuleita ovat olleet Kaarna, Kiiruna ja Hanki-neuleet, jotka ovat 100% merinovillaa ja valmistettu Suomessa.

TestBee Fiialla on käytössään 210 Active alusasu. "Olen herkkä kutiamaan, mutta tämä kangas tuntuu todella miellyttävältä ihoa vasten. Plussaa paidan aavistuksen pidemmästä helmasta, pysyy alaselkäkin lämpimänä. Hengittävä, mutta lämmin, täydellinen pakkaskeleillä urheiluun!"

 

 

Pure Waste

Pure Waste t-paitaSuomalaisen Pure Wasten kierrätetystä puuvillasta valmistetut t-paidat, colleget, hupparit ja housut ovat ajattomia klassikoita, jotka sopivan meidän kaikkien vaatekaappiin. 

Pure Waste on suomalainen tekstiiliyritys, joka on erikoistunut ekologisesti valmistettuihin lankoihin, kankaisiin sekä valmiiksi tehtyihin tuotteisiin. Kaikki Pure Waste tuotteet on valmistettu kangasteollisuuden ylijäämäkankaista, jotka muuten menisivät roskiin tai poltettaisiin. Pure Wasten inspiraatio on peräisin pohjoismaisesta kierrätysideologiasta sekä puhtaasta luonnosta. 

Weekendbeen perustajalla Jukalla on päällään Pure Wasten sininen t-paita: "Pure Wasten paidat ovat laadukkaita ja ajattomia vaatekaapin kivijalkoja, joita voi huolettomasti käyttää päivästä toiseen."

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki eettiset ja ekologiset vaatteet jokapäiväiseen käyttöön.Katso myös Bee Good Blogi

TOP 6 Vastuullisesti tuotetut parhaat ekologiset reput aktiiviseen elämään - ulkoiluun ja kaupungille
TOP 9 Vastuullisesti tuotetut parhaat ekologiset reput

26 marraskuu, 2020 4 min lukuaika

DAY, TRIP vai TRAVEL reppu? Reppuvalintaasi helpottaaksemme, kokosimme ohjeet täydellisen repun etsintään sekä listasimme suosituimmat vastuulliset reppumme ja laukkumme Aevorilta ja Patagonialta.

Valikoimastamme löydät repun läppärille, vaelluksille ja treenivarusteiden kuljettamiseen, olkalaukun sekä trendikkäät vyölaukut!

Katso laaja reppuvalikoimamme >>>

Lue lisää
Eettiset ja ekologiset joogamatot vertailussa
Eettiset ja ekologiset joogamatot vertailussa

26 marraskuu, 2020 3 min lukuaika

Oma joogamatto on kuin pieni saari keskellä muuta hulinaa, se on paikka jossa rauhoittua. Omaan joogamattoon satsaaminen kannattaa myös siksi, että sen puhtaudesta ja hygieenisyydestä on helppo pitää huolta. 

Tässä artikkelissa vertailemme eri eettisiä ja ekologisia joogamattoja sekä joogapyyhkeitä >>>

Lue lisää
6 vinkkiä, miten voit estää lipsumista joogamatolla
6 vinkkiä, miten voit estää lipsumista joogamatolla

12 marraskuu, 2020 2 min lukuaika

Kaikki me joogaa harrastavat tai joskus kokeilleet tietävät sen epämiellyttävän tunteen kun kädet tai jalat lähtevät lipsumaan kesken asanan. Lipsuminen tekee jo haastavista flow-sarjoista entistäkin haastavampia ja voi aiheuttaa myös joogavammoja, joten ylimääräistä lipsumista kannattaa välttää.
Lue lisää

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi