15 Maaliskuu, 2019 1 min lukuaika

CrossFit vaatii paljon treenivaatteilta, sillä monipuolisessa lajissa vaatteiden tulee kestää ja tukea muun muassa painonnostoa, burpee-liikkeitä, juoksua ja erilaisia voimisteluliikkeitä. Kysyimme CrossFit urheilijalta ja valmentajalta, Elli Gromovilta, millä perusteella hän valitsee treenivaatteensa boksiin. 

CrossFit athelete Elli Gromov

CrossFit vaatteiden tulee olla kestäviä ja istuvia

Tärkeimpänä asiana CrossFit-vaatteissa Elli pitää niiden kestävyyttä, istuvuutta ja tukevuutta. Hän valitsee päälleen usein Népran treenivaatteet, sillä ne ovat hänen mukaansa samaan aikaan sekä supermukavat että kestävät ja istuvat päälle kuin toinen iho. Suosikki CrossFit vaatteekseen Elli mainitsee  Népran Terra trikoot, jotka ovat erityisesti suunniteltu vaativiin treeniolosuhteisiin. Ne ovat paksumpaa ja hankauskestävämpää materiaalia kuin suositut ja monikäyttöiset  Saturnus trikoot. Elli on käyttänyt omia Terra trikoitaan jo pitkään ja ne näyttävät edelleen täysin uudenveroisilta. CrossFit vaatteiden tärkeimpinä ominaisuuksina Elli pitää niiden mukavuutta sekä sitä, ettei vaatteiden istuvuutta tarvitse korjata treenin aikana.    

 

CrossFit Athelete Elli Gromov

Valitse vastuullisesti tuotetut treenivaatteet 

Toinen tärkeä asia treenivaatteissa on Ellille niiden vastuullisuus. Elli opiskelee parhaillaan myös vaatesuunnittelua, joten hän tietää hyvin, miten vaikeaa vaatealalla on suunnitella korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita. Opiskelujen myötä hän on tullut myös hyvin tietoiseksi vaateteollisuuden ongelmista, joten hän haluaa tukea vastuullisia vaatebrändejä. Népran treenivaatteet ovat Ellin suosikkeja, sillä hän tietää, että vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Tallinnassa myrkyttömistä ja laadukkaista materiaaleista. Hänen suosikkinsa Terra trikoot ovat esimerkiksi osittain kierrätettyä polyamidea, joka on peräisin kierrätetystä muovijätteestä.

Katso koko Népran treenivaatevalikoima.

Katso myös videolta, mitä Elli kertoo CrossFit treenivaatteistaan:Katso myös Bee Good Blogi

Mukana Itämeren suojelussa - Entinen huippupurjehtija ja kansanedustaja Sari Multala
Mukana Itämeren suojelussa - Entinen huippupurjehtija ja kansanedustaja Sari Multala

04 Huhtikuu, 2019 2 min lukuaika

Sari Multala on entinen kilpapurjehtija, joka on urheilujärjestöaktiivisuuden lisäksi tunnettu Kokoomuksen kansanedustajana ja Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Kysyimme Sarilta muun muassa, mitä Itämeri hänelle merkitsee ja miten hän aikoo työskennellä eduskunnassa Itämeren hyväksi jos tulee valituksi toiselle kansanedustajakaudelle.

Lue lisää
Miten voimme suojella talviamme? Haastattelussa POW-lähettiläs Jani Johansén
Miten voimme suojella talviamme? Haastattelussa POW-lähettiläs Jani Johansén

15 Maaliskuu, 2019 2 min lukuaika

Talvet ovat meille Weekendbeessä erityisen rakkaita. Siksi halusimme lähteä tukemaan Protect Our Winters Suomea heidän missiossaan edistää keskustelua ja toimia ilmastonmuutosta vastaan, jotta myös tulevaisuudessa saisimme nauttia lumisista talvista. 

Pääsimme myös haastattelemaan POW-lähettilästä Jani Johansénia ja keskustelemaan, miten me kaikki lumiurheilulajeja rakastavat voisimme suojella talvia.

Lue lisää
Mehiläisistä ja hunajasta - Sugar Daddies Co ja makeat innovaatiot
Mehiläisistä ja hunajasta - Sugar Daddies Co ja makeat innovaatiot

15 Maaliskuu, 2019 2 min lukuaika

Mehiläiset ovat Weekendbeelle erityisen läheisiä, siksi myös –bee nimi! Mehiläisten hyvinvointi ja niiden tärkeydestä kertominen kuuluu Weekendbeen missioon, joten lyöttäydyimme yhteistyöhön Sugar Daddiesien Co kanssa, jotta saisimme tätä makeaa sanomaa levitettyä mahdollisimman laajalle. Juttelimme yhden Sugar Daddyn, Ville Rinnan kanssa kukista, mehiläisistä ja hunajasta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi