15 Maaliskuu, 2019 1 min lukuaika

CrossFit vaatii paljon treenivaatteilta, sillä monipuolisessa lajissa vaatteiden tulee kestää ja tukea muun muassa painonnostoa, burpee-liikkeitä, juoksua ja erilaisia voimisteluliikkeitä. Kysyimme CrossFit urheilijalta ja valmentajalta, Elli Gromovilta, millä perusteella hän valitsee treenivaatteensa boksiin. 

CrossFit athelete Elli Gromov

CrossFit vaatteiden tulee olla kestäviä ja istuvia

Tärkeimpänä asiana CrossFit-vaatteissa Elli pitää niiden kestävyyttä, istuvuutta ja tukevuutta. Hän valitsee päälleen usein Népran treenivaatteet, sillä ne ovat hänen mukaansa samaan aikaan sekä supermukavat että kestävät ja istuvat päälle kuin toinen iho. Suosikki CrossFit vaatteekseen Elli mainitsee  Népran Terra trikoot, jotka ovat erityisesti suunniteltu vaativiin treeniolosuhteisiin. Ne ovat paksumpaa ja hankauskestävämpää materiaalia kuin suositut ja monikäyttöiset  Saturnus trikoot. Elli on käyttänyt omia Terra trikoitaan jo pitkään ja ne näyttävät edelleen täysin uudenveroisilta. CrossFit vaatteiden tärkeimpinä ominaisuuksina Elli pitää niiden mukavuutta sekä sitä, ettei vaatteiden istuvuutta tarvitse korjata treenin aikana.    

 

CrossFit Athelete Elli Gromov

Valitse vastuullisesti tuotetut treenivaatteet 

Toinen tärkeä asia treenivaatteissa on Ellille niiden vastuullisuus. Elli opiskelee parhaillaan myös vaatesuunnittelua, joten hän tietää hyvin, miten vaikeaa vaatealalla on suunnitella korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita. Opiskelujen myötä hän on tullut myös hyvin tietoiseksi vaateteollisuuden ongelmista, joten hän haluaa tukea vastuullisia vaatebrändejä. Népran treenivaatteet ovat Ellin suosikkeja, sillä hän tietää, että vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Tallinnassa myrkyttömistä ja laadukkaista materiaaleista. Hänen suosikkinsa Terra trikoot ovat esimerkiksi osittain kierrätettyä polyamidea, joka on peräisin kierrätetystä muovijätteestä.

Katso koko Népran treenivaatevalikoima.

Katso myös videolta, mitä Elli kertoo CrossFit treenivaatteistaan:Katso myös Bee Good Blogi

Mitä merillemme tapahtuu?
Mitä merillemme tapahtuu?

08 Kesäkuu, 2019 3 min lukuaika

Lue lisää
Weekendbee on ilmastoneutraali verkkokauppa Karbonautin avustuksella
Weekendbee on ilmastoneutraali verkkokauppa Karbonautin avustuksella

31 Toukokuu, 2019 2 min lukuaika

Vastuullisena verkkokauppana Weekendbeen tavoitteena on toimia niin ekologisesti kuin mahdollista. Mutta valitettavasti totuus on, että kaikki yritykset aiheuttavat jonkin verran hiilidioksidipäästöjä, joita ei pystytä välttämään. Tavoitteenamme on jatkuvasti vähentää päästöjämme valitsemalla ympäristöystävällisiä varastointi-, kuljetus-, ja toimintamenetelmiä.

Vuoden aikana kertyneet päästöt, joita emme pysty vähentämään tullaan kompensoimaan yhteistyökumppanimme Karbonautin avustuksella ohjaamalla kompensointiavustus Gold Standard Sertifioituihin ilmastoprojekteihin.

Lue lisää
Tuoreen kyselymme mukaan suomalainen ei piittaa ulkoilu- ja urheiluvaatteiden vastuullisuudesta
Tuoreen kyselymme mukaan suomalainen ei piittaa ulkoilu- ja urheiluvaatteiden vastuullisuudesta

27 Huhtikuu, 2019 2 min lukuaika

Tuoreen kyselymme mukaan suomalaisten enemmistö suhtautuu välinpitämättömästi ulkoilu- ja urheiluvaatteiden vastuullisuuteen, vaikka julkisuudessa on käyty vilkasta keskustelua tekstiiliteollisuuden eettisistä ja ekologisista ongelmista. Erityisen piittaamattomia ovat johtajat ja varakas väestö. Lisäksi moni nuori luulee, että vastuullinen ulkoilu- tai urheiluvaate on ruma. 
Lue lisää

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi