0

Ostoskorisi on tyhjä

01 kesäkuu, 2019 1 min lukuaika

Kesä ja mehiläiset ovat täällä!

Kuten olette jo varmaan lukeneet aikaisemmista julkaisuistamme mehiläiset ovat valtavan tärkeitä myös meille ihmisille. Ilman pölyttäjiä ei olisi hyötykasvien kukintaa ja ilman kukintaa ei olisi satoa. Hoitaakseen tehtävänsä, mehiläiset lentävät pitkiä matkoja kerätessään kukista siitepölyä. Hurjan ahkeria pieniä hyönteisiä, joille kukkien olemassaolo on elintärkeää. Ja mikä onkaan kauniimpi näky, kuin värikkäät kukkapellot ja -istutukset. Jokainen luonnosta löytyvä kukka on tärkeä, mutta tärkeitä ovat myös ihmisten tekemät istutukset.

Yhdessä voimme auttaa näitä pieniä ja ahkeria mehiläisiä ihan vain kasvattamalla kukkia!

 

 

Ota haaste vastaan ja voit voittaa 250 euron lahjakortin!

Me haluamme haastaa teidät kaikki kasvattamaan kukkia. Pienikin panostus on tärkeä, joten voit kasvattaa kukkia omalla parvekkeella, pihalla, kaupunkien palstaviljelmillä tai anna vaikka pienen osan pihastasi kasvaa luonnonmukaiseksi niityksi. Etenkin kaupunkialueille on tärkeää saada lisää kukkia.

Jotta tehtävä olisi vieläkin houkuttelevampi, päätimme järjestää tämän teeman ympärille kesäkisan, mahtavilla palkinnoilla. Yksinkertaisuudessaan kisaan voi osallistua seuraavasti:

  • Ota kukka- tai mehiläisaiheisia kuvia
  • Jaa kuvasi Instagramissa käyttäen hashtageja #beefriendly #makeyourmark #growflowers
  • Tägää meidät mukaan @weekendbee
  • Ja näin olet mukana kisassa

Kilpailu on käynnissä 1.6.-31.8.2019. Palkintoina on upeita pienempiä palkintoja, jotka arvomme heinä- ja elokuun alussa sekä pääpalkintona 250 euron arvoinen lahjakortti vastuullisten urheiluvaatteiden verkkokauppaamme, jonka arvomme elokuun viimeinen päivä kaikkien osallistuneiden kesken. Nyt on hieno mahdollisuus tehdä hyvää ja voittaa samalla upeita palkintoja. 

Yleiset kilpailu- ja arvontasääntömme löytyvät täältä.

Laitetaan yhdessä kaupunki kukkimaan.Katso myös Me haluamme suojella mehiläisiä, siksi Weekendbee-nimi

Autamme mehiläisiä kasvattamalla kukkia tänä kesänä - Weekendbee on mukana Melliferopolis-projektissa
Autamme mehiläisiä kasvattamalla kukkia tänä kesänä - Weekendbee on mukana Melliferopolis-projektissa

17 toukokuu, 2019 2 min lukuaika

Weekendbeen tavoitteena on pelastaa mehiläiset! Yksi helpoin tapa, jonka kuka vain voi tehdä, on kasvattaa kukkia pihoilla, parvekkeilla ja terasseilla niin maaseudulla kuin kaupungissa. Tänä kesänä kasvatamme kukkia tukemalla Melliferopolis -projektia. Yksi tämän mielenkiintoisen projektin osa-alueista on nähtävissä Helsingissä Tarja Halosen puistossa, jossa on tehty erityinen kukkakiitorata mehiläisille ja muille pölyttäjille.
Lue lisää
Meidän yhteinen missio: Pelastetaan mehiläiset
Meidän yhteinen missio: Pelastetaan mehiläiset

01 toukokuu, 2019 1 min lukuaika

Mehiläiset, nuo pienet ja suloiset ovat meille Weekendbeeläisille erityisen tärkeitä. Siksi haluamme vielä entisestään panostaa mehiläisten hyvinvointiin ja lisätä tietoisuutta niiden tärkeydestä. Tehtävää on kuitenkin paljon ja sinä voit auttaa meitä! 
Lue lisää

Tilaa uutiskirje